KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 arkadaşlar redalert 3 6 gb arkadaştan alcam 4 gb flash bellek var ağ kuramıorz.. msnden çok yawaş geliyor. bölmem lazım powerarchiver 2009 u yükledim ama bilmiorm nasıl kullancam da bölcem de rar'la da bölüordum onu da unuttum 6g olduu için çokz uzun sürede bölüo sanırım ama???< help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 rar la dışarı al sora tekrar rar ile yap ne var yane.. dün 8GB 70bin dosyalık iso açtım :) program bulana kadar açarsın zaten onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Dosyaya sağ tıkla "Arşive Ekle" 'ye tıkla. Sol altta "Ciltlere böl" var ordan istediğin boyutu seç Winrar bölsün rarlasın kullanımına hazır olsun. Not: max 1.5GB paketlerde bölebiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 saol.. 8 saat sürecekti yollaması şimdi 5saatte tmm herhalde arkın pc yawaş biraz 5 saatte 2 ye bölecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 hjsplit biraz daha hizli bi cozum olabilir, istedigin boyutta parcalara ayirabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 kullanılan makina neki 5 saatte bölüyor? Çok kötü bi makinaysa zaten oynarken problem çıkar. Daha demin iso böldüm rar ile 4.2 gb ve 3.8 olmak üzere 2 parça olarak. 7 dakka falan sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 winrarla mı ? %94 e geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 evet winrar 3.8 Yanlız şöyle bişey var. "Compression method" u "store" olarak seçeceksin. Diğerlerini seçersen sıkıştırmakla uğraşacak dolayısıyla zaman kaybedeceksin. 4 gb demişsin flasha "3800 mb" olarak ayır nolur nolmaz. 2 seferde atarsın arkadaşının bilgisayarına. Hem o da birleştirirken çok beklemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 hjsplit gerçekten çok kullanışlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Rar falan çok uzun sürer, geçen gün aynı işi HJSplit ile yaptık. HJSplit (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 8gb lik flashlar 25 lira bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar