Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 En iyisi hangisi? Üyelik falanda gerektirse hangisini tavsiye edersiniz. Hız ve çeşitlilik önemli elbette :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 baba açılmışı vardı sanırım ama sen bizim babamızsın sen ne dersen o olur :P arenabg.com raito istemeyen çok hızlı bi site. süper uber. tavsiye ederim. zaten raito kasamadığım için ben sadece onu kullanıyorum thepiratebay vs dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 torrentbytes tavsiye ederim. free leech paketlerden yararlanarak ratio'yu olması gereken seviyede rahat tutabilirsin. ratio istenilenin altında olsa da hemen ucurmuyolar seni ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 HD-bits.ro var baya iyi şuan herşey freeleech, .rar kullanıyorlar o hoş değil bence ama gene de güzel site. Demonoid var baya baba gene publicimsi ratio kontrolü yok vs vs.. Torrent-Damage var baya iyi. TorrentBytes var yazmışlar oda güzel site baya. Program falan için Bitsoup var gerçi herşey var ama ben program indirmek için kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bu yazdığınız sitelerden fake çıkma ihtimali var mı? %100 garantili mi yani? torrentleech ten başka kullanmadığım için bir bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Fake çıkma olsalığı varmı derken fake dosya kastediyorsan birtek Demonoid için garanti veremem (dışraıdan gele dosyaları'da barındırdığı için) ama geri kalanından fake çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 free- mininova.org kolay üye olunabilen demonoid türklerden leechturk.com gerçi bürsürü var ama hep aynı şeyleri yayınlıyorlar efsane geri dönerse tv.torrents.ro nerdeyse bütün diziler var bir de dizi dostu eztv.it 1mbit bağlantıyla buralarda tutunabildim daha uber siteler vardır tabi ama browse yapınca ne çıktığını bile göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 demonoid uyeliğim vardı ona devam edeyim bari :) Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Alla alla DW hızı bi turlu 15i gecmedi upload ise tutabilene aşkolsun. Bu mudur torrent yav eskiden gayet full olurdu bandwidth neyse onla DW ederdim ilginç. Utorrent kullanıyorum ve port forward ayarlarım yapılı altta yesil ışık yandığı halde bi turlu adam gibi performans alamıyorum delircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 en iyi torrent isohunt mininova. diger sitelerde bulamadıgımın 50 katı seeder burda var ve ben hep 100 görüyorum ya bende sorun var ya da . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Torrentden z,yade simdi torrent DW programına takıldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 en iyi trackerda utorrent :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 tracker değil program utorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 upload ı kıscaksın tam performans için yarı yarıy limitle bir de DW nedir ya download a dl denilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yezid said: tracker değil program utorrent sen anlamışsın işte herkes anlar yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yani sen anladıysan herkes anlar anlamında deil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Uploada UL mi diyoruz ki download DL diyeyim mesela diye uzatabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bitsoup iyiydi baya, ratio nun hep altında olurdum takılırdım öle ama artık atıyolarmış :) yazılan siteleri bi deneyeyim de free leech-ratio olayını biri anlatırsa çok makbule geçer ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar