Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Bir arkadaş (Kumadam) için kurulu folderın copy/pastei lazım. Bursadan oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 gemlikte bizim arkadaşlar oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Selamlar, Sorunu halletim, Gemliktekilere selamlar :), bir akşam içelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soemc Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 slm...acemiyim ama yardım edebileceğim bir konu varsa buralarda olucam...altıparmaktayım... bu arada bir sorum olucak... harici HDD ye kaydedip oynayabiliyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 oynarsın ancak veri iletimi çok yavaş kalır. oyun dosyalarını yedeklemek falan için at ama oradan oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Hariciden oynamadım hiç ama muhtemelen sıkıntı yaratır hız olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Absolut said: Hariciden oynamadım hiç ama muhtemelen sıkıntı yaratır hız olarak. Ama WoW'u uzun sure harici diskten oynadim, herhangi bir sikinti cikarmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 oy oy oy gemlikle şimdi mehtap fena vuruyordur denize ha bursa il sınırlarına 1,5 senedir ayak basmadım; ama gemlik, deniz ve içelim diyince akan sular durur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 beşevlerdeyim ben.oynuodum ama sıkıldığımdan bıraktım. gerçi kumadam halletmiş sorunu, bişi olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Seru said: Absolut said: Hariciden oynamadım hiç ama muhtemelen sıkıntı yaratır hız olarak. Ama WoW'u uzun sure harici diskten oynadim, herhangi bir sikinti cikarmadi. sorun çıkmazda, loadingler falan üzebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar