Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Bir arkadaş (Kumadam) için kurulu folderın copy/pastei lazım. Bursadan oynayan var mı?
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Selamlar, Sorunu halletim, Gemliktekilere selamlar :), bir akşam içelim
soemc Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 slm...acemiyim ama yardım edebileceğim bir konu varsa buralarda olucam...altıparmaktayım... bu arada bir sorum olucak... harici HDD ye kaydedip oynayabiliyormuyuz ?
Fly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 oynarsın ancak veri iletimi çok yavaş kalır. oyun dosyalarını yedeklemek falan için at ama oradan oynama.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Hariciden oynamadım hiç ama muhtemelen sıkıntı yaratır hız olarak.
Seru Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Absolut said: Hariciden oynamadım hiç ama muhtemelen sıkıntı yaratır hız olarak. Ama WoW'u uzun sure harici diskten oynadim, herhangi bir sikinti cikarmadi.
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 oy oy oy gemlikle şimdi mehtap fena vuruyordur denize ha bursa il sınırlarına 1,5 senedir ayak basmadım; ama gemlik, deniz ve içelim diyince akan sular durur hehe
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 beşevlerdeyim ben.oynuodum ama sıkıldığımdan bıraktım. gerçi kumadam halletmiş sorunu, bişi olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
elesso Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Seru said: Absolut said: Hariciden oynamadım hiç ama muhtemelen sıkıntı yaratır hız olarak. Ama WoW'u uzun sure harici diskten oynadim, herhangi bir sikinti cikarmadi. sorun çıkmazda, loadingler falan üzebilir.
Öne çıkan mesajlar