Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Autocad de yapmak istiyorum çizimleri ama terbiyesizler 3. sınıfa kadar izin vermiyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 çiz autocadde al cıktıyı koy ustune eskizi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 oha be bu kadar olur.pazartesiye iki çizimim var daha başlamadım, bize de autocad yasak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 mürekkepten nefret ediyorum rapidonun allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 rapido kalem kullan, normal kalem gibi. ama her numarayı ayrıca kalem olarak para ödeyerek alıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Breedan said: çiz autocadde al cıktıyı koy ustune eskizi gg yok abi öyle de 2 defa çizmiş oluyorum bide autocadin üstüne koyup çizince daha kötü oluo direk çizmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 autocadle normal cizmek aynı suruosa zaten normal çiz abi hiç autocade bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 aynı sürüyo hemen hemen çünkü tam kafamda tasrlıyamıorm pc ekranında kağıtı çeviremiyorum ne biliyim anladın sen : ) sadece daha rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 en azından temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ekmek parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 buyukce bir cam sehpa varsa aldıgın atoket cıktısının altına verioyosun ısıgı..karbon kagıdı koysan o kadar cizemezsin..tecrube ile sabittir..bu yontemle nice adamlar mimar/sehir bölgeci oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ışıklı masa almak lazım aslında evet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 pascalnouman said: buyukce bir cam sehpa varsa aldıgın atoket cıktısının altına verioyosun ısıgı..karbon kagıdı koysan o kadar cizemezsin..tecrube ile sabittir..bu yontemle nice adamlar mimar/sehir bölgeci oldu..kardeşim bu yöntemi kullanmakta grandmaster mertebesine ulaştı ve çok işe yarıyor gerçekten hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Breedan said: autocadle normal cizmek aynı suruosa zaten normal çiz abi hiç autocade bulaşma. lol :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 biz buna layık mıyız ulan !??!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar