Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Autocad de yapmak istiyorum çizimleri ama terbiyesizler 3. sınıfa kadar izin vermiyolar :(
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 çiz autocadde al cıktıyı koy ustune eskizi gg
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 oha be bu kadar olur.pazartesiye iki çizimim var daha başlamadım, bize de autocad yasak :(
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 mürekkepten nefret ediyorum rapidonun allah belasını versin.
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 rapido kalem kullan, normal kalem gibi. ama her numarayı ayrıca kalem olarak para ödeyerek alıosun.
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Breedan said: çiz autocadde al cıktıyı koy ustune eskizi gg yok abi öyle de 2 defa çizmiş oluyorum bide autocadin üstüne koyup çizince daha kötü oluo direk çizmekten
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 autocadle normal cizmek aynı suruosa zaten normal çiz abi hiç autocade bulaşma.
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 aynı sürüyo hemen hemen çünkü tam kafamda tasrlıyamıorm pc ekranında kağıtı çeviremiyorum ne biliyim anladın sen : ) sadece daha rahat
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 buyukce bir cam sehpa varsa aldıgın atoket cıktısının altına verioyosun ısıgı..karbon kagıdı koysan o kadar cizemezsin..tecrube ile sabittir..bu yontemle nice adamlar mimar/sehir bölgeci oldu..
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ışıklı masa almak lazım aslında evet ya
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 pascalnouman said: buyukce bir cam sehpa varsa aldıgın atoket cıktısının altına verioyosun ısıgı..karbon kagıdı koysan o kadar cizemezsin..tecrube ile sabittir..bu yontemle nice adamlar mimar/sehir bölgeci oldu..kardeşim bu yöntemi kullanmakta grandmaster mertebesine ulaştı ve çok işe yarıyor gerçekten hehe.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Breedan said: autocadle normal cizmek aynı suruosa zaten normal çiz abi hiç autocade bulaşma. lol :D:D
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 biz buna layık mıyız ulan !??!?!
Öne çıkan mesajlar