eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 bi slayt yaptım ve ilk sayfaya bi müzik koydum ama ne zaman 2. syfaya geçsem bu müzik bitio... bu müziği bütün slaytlara sanki arka fonda çalıomuş gibi eklemenin bi yolu varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 mahzuru yoksa sunuyu son halı ıle buraya atarsan bakarım bı dedıgın ssekılde oluyordu ama 2 yıldan fazla olmustur pp ıle ugrasmayalı kurcalamam lazım demın baktım ama kuru kuru bıseyler cıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 sound file'ı import ettikten sonra custom animations sekmesinden ilgili sound'a sağ tık, effect options. stop playing seçeneklerinden en alttaki "bilmem kaç slide sonra durdur" olanı seçiyoruz. buraya da sunumumuzda kaç slayt varsa onu yazıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar