Ciguli Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Arkadaşlar cabalist char açtım Web Sitesine baktıgımda bazı şüpeler olustu kafamda.Ben sadece yaratik kesmek için bir cabalist actim.Fakat yaratik cikartip convert sprit ile mana doldurabilirsiniz diyor bunu beceremedim ayrica solo takilip ta sadece yaratik kesip para kazanacagim bunun için yapmam gereken en iyi specler neler bana biraz yardimci olursaniz cok sevinirim.Şimdiden Çok Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 cabalist i boşver sorcerer aç. bende 2si de var. sorc çok daha eğlenceli ve bu aralar biraz overpowered.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Cabalistle oynamakta cok zevkli ben pek rvr ye gitmiyecegim bu charla sadece yaratik kesmek için kullanacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 yaratık kesmek için body sorc çok iyi. cabby focus shield nerflendi çok bayık. lvl 50 pet alıp bufflıcaksın solo mad tales 3/3 farm etmistim.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Gİt necro ac :) yada malsahibinin dediği gibi sorc ac miss gibi bolt range ae mezz var damage lar iyi pet de var :) sadece pve yapcam diyosan ds necro ac derim ben covert spirit ise sole oluyo bi amber cikariyosun bi cs atiyosun bolece yavas yavas doluyo mana :)[signature][hline] weroqsheth, 25 Nisan 2004 01:57 tarihinde demiş ki tamam çozdum tencereye tıklicakmısız normal res olmuyo da Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 cabalistle oyna sen bakma onlara:) yanlis hatirlamiosam lvl7 bi spell var onu pet in ustune cast ediosun pet oluo sen mana kazaniosun..2-3 seferde full oluo...ama 0% mana falan varsa yapiolar genelde..cunku tekrar pet cast edip peti bufflucaksin falan bu islem sonunda mana goturuo gene... tabi gecen sene olan biseydi bu,simdi degismediyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Sanirim level 10 char oldugu için 5-6 seferde fulluyor.Belki değiştirmiş olabilirler ama baya zevkli karakter gibi gozukuyor kafama takilan bir olayda 12. levelde cikacak Sapphire Simulactrum life traini kendinemi yapiyor yoksa sahibinemi yapiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 o sınıfı bilmiyorum ama necroda daima pete yapıyor o tip büyüleri[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 aynen benimki öle işte :) daha level 41 ama 3 günde 50lerim istesem senin karakteri gördüm geçen gün, bone? paticik? yazdim "yeah new bone" dedi arkadaş meğer o da türkmüş :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Ama yukarda belirttigim gibi Si olmadıgı için suanda necro acamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Acık soliim caby oynayacaksan sadece 1 alanda mob oldure bilirisin gobbo yanlıs hatırlamıyosam o spot surekli dolu bizim serverda adamlar 6 saatlik chamlar atıyor... Bu oyun Toa sız oynanmayacak hale geldi sen SI yok diyosun buda buyuk bi celiski.Hemen siparis ver yoksa ızdıraptan baska bisey olmaz.[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar