Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cabalist Hakkında

Ciguli

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar cabalist char açtım Web Sitesine baktıgımda bazı şüpeler olustu kafamda.Ben sadece yaratik kesmek için bir cabalist actim.Fakat yaratik cikartip convert sprit ile mana doldurabilirsiniz diyor bunu beceremedim ayrica solo takilip ta sadece yaratik kesip para kazanacagim bunun için yapmam gereken en iyi specler neler bana biraz yardimci olursaniz cok sevinirim.Şimdiden Çok Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

yaratık kesmek için body sorc çok iyi. cabby focus shield nerflendi çok bayık.
lvl 50 pet alıp bufflıcaksın solo mad tales 3/3 farm etmistim.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Sosyal ağlarda paylaş

Gİt necro ac :) yada malsahibinin dediği gibi sorc ac miss gibi bolt range ae mezz var damage lar iyi pet de var :) sadece pve yapcam diyosan ds necro ac derim ben covert spirit ise sole oluyo bi amber cikariyosun bi cs atiyosun bolece yavas yavas doluyo mana :)[signature][hline]
weroqsheth, 25 Nisan 2004 01:57 tarihinde demiş ki

tamam çozdum tencereye tıklicakmısız normal res olmuyo da

Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay
Coming soon Proxa The gimp Mercanery

Sosyal ağlarda paylaş

cabalistle oyna sen bakma onlara:)
yanlis hatirlamiosam lvl7 bi spell var onu pet in ustune cast ediosun pet oluo sen mana kazaniosun..2-3 seferde full oluo...ama 0% mana falan varsa yapiolar genelde..cunku tekrar pet cast edip peti bufflucaksin falan bu islem sonunda mana goturuo gene...
tabi gecen sene olan biseydi bu,simdi degismediyse
Sosyal ağlarda paylaş

aynen benimki öle işte :)
daha level 41 ama 3 günde 50lerim istesem
senin karakteri gördüm geçen gün, bone? paticik? yazdim "yeah new bone" dedi arkadaş meğer o da türkmüş :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Acık soliim caby oynayacaksan sadece 1 alanda mob oldure bilirisin gobbo yanlıs hatırlamıyosam o spot surekli dolu bizim serverda adamlar 6 saatlik chamlar atıyor...

Bu oyun Toa sız oynanmayacak hale geldi sen SI yok diyosun buda buyuk bi celiski.Hemen siparis ver yoksa ızdıraptan baska bisey olmaz.[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...