fenris Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 imdb simon pegg i görünce hot fuzz, shaun of the dead gibi bişey bekliyordum ama öyle değil. film romantik komedi ama ortadan sonrasında pek komedi kalmıyor. oyuncu kadrosu sağlam olmuş ama. jeff bridges, gillian anderson (şahane olmuş), megan fox filan.... bridges de nasıl bi adamsa tipini ne yapsa karizmatik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Neden romantik komedi filmlerinin afişleri hep aynı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 lol filmler de aynı da ondan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 simon pegg gene güldürdü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 simon pegg in içinde bulunduğu tüm dizi/film leri izleyin izlettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Marl0_on said: Neden romantik komedi filmlerinin afişleri hep aynı ya. evet abi hepsi acaip pozlar verip mal mal bakıyolar , aralarından 1 tanesi ben 2. oyuncuyum ama en komiği benim aslında duruşunu sergiliyor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ya pek simon pegg in diğer filmlerine benzer yanı yok. özellikle yarısından sonra hiç yok. dandik bi romantik film oluyo. yani pegg in her filmine filan gidilir diyince, insanlar bu filmde biraz hayal kırıklığına uğrayabilir. megan havuz sahnesinde çok hoş yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 baya hoş bi filmdi. hafif tatlı gibiydi. süt tatlısı gibi. hani baklava gibi değildi. yormuyodu. lan anlatamadım anlatmak istediğimi. kıvrandım burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar