Laorx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 1998'de 5 arkadaşın Phantom Menace'nin senaryosunun bir ön kopyasını çalmayı planlamaları ve gelişen olaylarıyla Fanboys gerçekten komik olucak gibi. Fanboys Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 2004-2005de sinemafanatikde bu filmden bahsedildiğini duymuştum. Çoktan çekilip bitmişken daha yeni yeni gösterilmiş olması muhtemel geliyor bana. edit: Star Wars oyuncularından cameolar göreceğiz, Kevin Spacey de var. edit-2: sanırım güzel film olacak. bu filmi izleyeceklere Comic Book Villains filmini de izlemelerini öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ekmekle sam başroldeymiş. filmde grind yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ahah eğlenceli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 sevdim ben :D beklenenler arasına aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 fragman çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hot chick from sin city... guy from die hard 4 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 force is strong with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 forgiver said: force is strong with me >:D< orda kapıdan giren elemanın bakışlarına koptum yau kendimi gördüm (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mükemmel görünüyor film vallahi, tam nerd filmi olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 traileri sahaneydi. warehouse guys from the office the guy from die hard 4 lololololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 featuring princess leia lando calrissian darth maul the warehouse guy from the office THE HOT CHICK FROM SIN CITY ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 trailer süper :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bu filmin japon remake'i yapılmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 road trip te içeriyor super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 trailer harika. beklemedeyiz. IMDb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 konsepti görünce aklıma doğrudan Kevin Smith geldi. Kadroda o da varmış tuhaf oldum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yeni denk geldim fragmanına,çok iyi cidden ya ahaha Yalnız sadece Amerika'da vizyona girecekmiş,bazı festivallerde yayınlanmışta vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 throne_eins_meister said: konsepti görünce aklıma doğrudan Kevin Smith geldi. Kadroda o da varmış tuhaf oldum gerçekten. aynen, hatta direk eve geldim acaba kevin smith mi yapmis diye baktim, ama filmin icinde olmasi da yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 cok iyiymis film, her sw sever gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 "i have a bad feeling about this" çok güzel olacağa benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Güzelde nedense içimden bi his tüm güzel sahneleri trailerda göstermişler gerisi fıs olacak gibi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 şu sıralar beklediğim tek film kevin smith geek'lerin dünyasını bilen tarzıyla apayrı aşmış insan zaten tek çekincem şu: filmi ilk duyduğumda 2005 sonu 2006 başıydı acaba film çoktan çekildi de biz mi anlamadık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 KenshinHimura said: Güzelde nedense içimden bi his tüm güzel sahneleri trailerda göstermişler gerisi fıs olacak gibi diyor yok oyle degil, icin rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 trailer efsaneymiş helecanla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar