Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika karşıtı gösteride ne mi gördüm?

Quatzal

Öne çıkan mesajlar

Ben hayata küstüm inzivaya çekildim demedim. Sol görüşlüyüz diye illaha komünist mi olmamız gerekiyor allah allah. Ayrıca istediğime de istediğimi alırım yani :D Sorarım sana egzosum amerikan malı mı türk malı mı. Bik bik etmeden önce düşün :-D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

sen daha türk futbolu bile oynamıyorsun, gitmişsin amerikan futbolu oynuyorsun, hiç konuşma.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ahhah nerde çekildik o fotoğrafı yav, öyle kırmızı kırmızı hangi nargileci var hatırlıyamadım :-) Birde kirli salak bana hiç gitmiyormuş bunu bir kez daha görmüş olduk.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Askerde bizim tüysüz yeni yetmelere takılırdım, onlarda kılda keramet olsa götte çıkmazdı diye cevap verirledi. Bende onları bir güzel döverdim çok pis kaçışırlardı :-P Kıl dedinde aklıma geldi :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...