Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakan Şükür TRT ye hayırlı olsun

hozceri

Öne çıkan mesajlar

Katar'a gitmekten vazgeçti, yılda 700 bin YTL'ye TRT'ye transfer oldu

Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Şükür spor yorumcusu oluyor. TRT'deki Stadyum programında yıllık 700 bin YTL karşılığında görüşlerini anlatacak..

Yeşil sahalara veda eden Milli Takım ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Şükür futbol yorumculuğuna soyundu. TRT'de "Stadyum" programında yorumculuk yapacak olan Şükür'e yılda 700 bin YTL ödeneceği öğrenildi. Sarı-kırmızlı takım ile sezon sonunda yollarını ayıran Şükür, yurtdışında Katar kulüpleri tarafından yapılan transfer teklifini çocuklarının eğitimi nedeniyle kabul etmezken, yurt içinde ise Galatasaray dışında oynamayacağını belirterek futbola sessizce veda etmişti.

"ASLINDA ÇOK UCUZ"

Bir TRT yetkilisi Hakan Şükür'ün reytinglerini artıracağını, yılda 700 bin YTL'nin piyasa ortamına göre düşük olduğunu, Rıdvan Dilmen'in NTV'den yılda 5 milyon YTL aldığını ifade etti. Aynı yetkili, "Ücret aslında çok mantıklı. Stadyum programı dışında hafta içinde bazı programlar yapacak. Haftalığı neredeyse 10 bin YTL'ye gelmiyor. TRT kârlı bir işe imza attı. Banu Avar'ın 'Sınırlar Arasında' programı bölüm başına 30 bin YTL, yani ayda 60 bin YTL alıyordu. Bu nedenle Hakan Şükür'e yılda verilen 700 bin YTL az" görüşünü dile getirdi. TRT'de "Stadyum" programını sunan spiker Erdoğan Arıkan'ın ayda yaklaşık 3 bin YTL maaş aldığı, programa yorumcu olarak katılan Ömer Üründül'ün ücret almadığı, Mehmet Demirkol ile Zeki Çol'un ücretinin ise fazla olmadığı öğrenildi.

TARKAN DA SORUN OLMUŞTU

TRT'nin dışarıdan program yapan Sibel Can, Kubat gibi sanatçılar ve bazı gazetecilere ödediği ücretler zaman zaman tartışma konusu olmuştu. En büyük tartışma, Tarkan'ın yılbaşı konseri için yapılırken, Bakan Aydın, Kırklareli Milletvekili Tansel Barış'ın soru önergesine verdiği yanıtta da Tarkan'a verilen ücreti açıklamadı. CHP'li Mehmet Sevigen'in soru önergesine ise "750 bin dolar ödeme yapılmadı" yanıtı verilmekle yetinildi. CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk'ün soru önergesine ise "Adı geçen kişilere kendileri ile yapılan ticari sözleşmeler uyarınca ücret ödenmekte olup, ticari sözleşmelere ilişkin ücretler tarafların rızası bulunması halinde açıklanabilmektedir" karşılığını verdi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"Banu Avar'ın 'Sınırlar Arasında' programı bölüm başına 30 bin YTL, yani ayda 60 bin YTL alıyordu. Bu nedenle Hakan Şükür'e yılda verilen 700 bin YTL az"

Banu Avar'la Hakan Şükür'ü kıyaslamalarını geçtim, bu kıyaslamayı sadece 20000 YTL için söylüyor olması daha bi komedi. Utanmasa "720'ye Avar alana Şükür yanında 719.99" diyecekmiş.

NTV 5 milyon dolar veriyorsa rıdvan'a, ntv'ye acırım, ama şeyimde olmaz. kendi parası, istediği gibi harcar.
Ama trt benim cebimden çıkan vergilerle dönen bir kanalsa ben bu 700000 ytl'nin şükür'e verilmesini istemiyorum.
Hakan'ın bu parayı çıkartacak reytingi var mıdır sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan Şükür'ü seven bir insan değilim yanlış anlaşılmasın ama ...
Ya öyle saçma yorumlar görüyorum ki şurda gerçekten anlamak mümkün değil.
Hakan Şükür'ün o kadar ratingi vardır fazlası da vardır.
Benim vergim cart curt diye laf ediyorsun hayatında vergi verdin mi şu devlete ?
Fethullah'ın yardakçısı diye yargılıyorsun bir adamı adam çıkıp televizyonda dini bişeyler söylerse ozaman yargılarsın adamın dini inancı kimseyi ilgilendirmez yaptığı iş ilgilendirir.
Bu ülkede Ajdar kazandı o tarz paraları program başına kime neyi anlatıyorsunuz.
Rıdvan'ın kazandığı paraya laf edenler olmuş.Bu bir sektör adam para kazandırıyorsa kazanır da;O yukarda yanımda otursa ağzına vururum diyen dahil herkes maçlardan sonra açıp izlemiyor mu ntv'yi rıdvan için.Ntv'nin yüzü suyu hürmetine mi izleniyor o %100 futbol?
Adam sana senede ratingle 50M kazandırıyorsa sende ona bi 5M verirsin.(rakamları attım şuan ayrıntısına bakmak lazım)
O para tek program için değil bütün bir sene her hafta yayına çıkıcak Hakan Şükür + başka programlarda da kullanılıcakmış.
Kazandığı para program başına 10k bile değil yani.
Tekrar söylüyorum bugün Ajdar'ı çıkarmak istesen programına 5000$ dan aşşasına çıkaramazsın.
Neyse dar görüşlü at gözlüklü insanlar olduğu sürece bişey değişmez zaten aynı kafa devam edicek herkes.
Sosyal ağlarda paylaş

Rıdvan dediğimiz ama her haftasonu 2 kez programa çıkıyor maçlardan sonra iddia programlarına çıkıyor şampiyonlar ligi uefadan sonra çıkıyor çıkıyorda çıkıyor

ortalama 4 program desek haftada
52X4=208 e beleşe değil tabii bölüm başına 20 bin alsa 4 m yapıyor e yani abartılacak bişey yok yani ki daha fazla çıkıyor buna da eminim
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:
abi adam konuşamıyor ki, nasıl programcı olacak?
televole habici televole iken bu herifin fıkra anlatamamaları filan yüzünden format değiştirdi be!

kadın, futbol, maç, deneme

maç sonu demeçlerinde ağzı baya laf yapıyor
ama kalıplarmış lafların biraz ilersindeydi
sergen, rıdvan ayarında farklı şeyler de katarsa gayet zevkle izlenir
bir de futbolcudan yorumcu genelde amc yi geçemedi yenilerden direk forvet olsa iyi olcaktı ama son şutları iyi olmayan golcü bütün büyüyü bozuyor
son olarak ilk seneyi çıkartırsa atom mühendisi bile olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Her ay brüt maaşımın yüzde 20'sini gelir vergisi olarak ödüyorum devlete + trt payı içeren elektrik faturası.

"Hakan Şükür'ü babasının hayrına mı alıyor TRT acaba" diye sormadan edemiyorum. Hakan'ın yorumculuğu nedir, ne değildir bilemem, ama Stadyum programı şu an zaten Lig TV'den direk görüntü alıp yayınlamasıyla bu konuda lider ve reytingi gecenin diğer spor programlarına göre yüksek. İki program sonra reytingler ortaya yayılır, bizim paralar uçtu gitti mi, yoksa ekstra reklam olarak döndü mü görürüz.

Ajdar nerden girdi muhabbete onu çözmeye çalışıyorum ben esas.
Sosyal ağlarda paylaş

Ajdar bile kazanıyor televizyondan o paraları demek istemiştim.
Tv de para kazanmak için çok bi vasfa gerek yok yani...
Valla o zaman beklersin Hakan Şükür programa çıkar bakarsın iyi yada kötü ona göre yaparsın yorumunu dersin ki vergilerimi çöpe atıyor trt.
Ben Hakan Şükür süper yorumcu olur demiyorum ama önyargılı yaklaşmamak lazım öyle adamlar yorum yapıyor ki şuan televizyonlarda yeni bişeyler denemenin kimseye zararı olmaz.
Bahsi geçen adamın GS ve Milli takımla imza attığı başarılar bile yeter bence bir şans tanınmasına...
Çıkar programa bakarız iyiyse iyi olmuş deriz kötüyse bu ne rezalet yazık günah verilen paralara deriz olur biter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...