paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Selam, Yurtdışı seyehatlerde vize işlerini takip edebilen, tuttuğunu kopartan, redli pasaporta vize alabilen kişi/kuruluş arıyorum. Beni otel/uçak/ rezervasyonu, sigorta gibi zımbırtılarla uğraştırmayacak, hizmet bedeli makul olan bildiğiniz kimseler var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 bizden Lucifel vize işlemleri ile uğraşıyordu sanıyorsam. yup baktım şimdi de eski mesajlarına evet Lucifel bu işi yapıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 vip turizim die bir turizim şirketi var o adam o şekilde redli pasaporta alma tarzı işlerde iyi (abime aldı redliye vize) ama tur şirketi dışına çalısıyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 paramecium said: Selam, Yurtdışı seyehatlerde vize işlerini takip edebilen, tuttuğunu kopartan, redli pasaporta vize alabilen kişi/kuruluş arıyorum. Beni otel/uçak/ rezervasyonu, sigorta gibi zımbırtılarla uğraştırmayacak, hizmet bedeli makul olan bildiğiniz kimseler var mı? Saygılar. Nereye gidilecek, nasıl gidilecek, ne kadar kalınacak, kim gidecek gibi sorulara cevap gelirse elimden geleni yapmaya çalışırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar