Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 sunucular arası geçiş ücreti ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 20 euro... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 konu amacına ulaşmıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 bu aralar beleşide var wotlk dan önce dolu serverları rahatlatmaya çalışıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 20 Ekim de bi arkadaşım tranfer işlemi başlattı daha 3 gün önce anca gelebildi sunucuya. Bayağı bayağı bi kasıyor sunucular yani. Ayrıca ücretsiz transferlerde var, hepsi paralı olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ücretsiz transferleri öğrenebileceğim yeri bulamadım aslında konunun içeriği bu ücretsiz değişimler üzerine olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 https://www.wow-europe.com/free_migration/character-move.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 23.45 karakter trasferine başladım. 23.52 yeni serverda oynamaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 torpil geçmişler sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 bende de hic 5 dakikadan fazla surmedi bugune kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 5 dk da iimiş bende ortalama 1 saat oldu wow u açtığında hemen oyuna girmeye kalkmayın sol taraftaki kutucuktaki mesajları okuyarakda öğrenebilirsin hangi server larda göç olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Benim de hep 30dk civarı sürdü, ki arkadaşların transferlerini de sayarsak 10 üstü migration yapmışızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elmonster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 blye migrate kapalı nezaman acılır bilen varmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 sanırsam full serverlara migrate olmuyo yani bende denemiştim baya önce gecememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 full serverlara free migrate hiçbirzaman acılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 free değil paralı migrate de edilemeyebiliyor full serverlara. ben grim batol'a gecmistim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 toggie said: free değil paralı migrate de edilemeyebiliyor full serverlara. ben grim batol'a gecmistim ama. Bende öyle biliyorum. Sen nasıl gectin orasıda ilginç.Adamına göre muamele sanırım yada Blizz de dayının oğlu fln çalısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 beni editlediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 torpil falan değildir xD Gideceğin server ı seçme yerinde full server lar çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 peki full ler hic amahic mi gozukmeyecek yoksa, aradabir yakalayabilir miyiz ? free transfer ver mesela sylvanas dan disariya, haftaladir sylvanas a gecmek istiyorum, listede yakalayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 parali migrate i istedigin zmn yapabilmen lazim. full gozuken server a kac kere migrate yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Full değil Locked serverler oluyor, onlara migrate edilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Sabah erken veya gece gec saatlerde serverdaki adam sayısı azaltıgı için Locked kalkıyır high oluyor, ozamanlarda geçebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar