Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayardan gelen ses...

Pluton

Öne çıkan mesajlar

biraz fantastik bir başlık oldu ama şöyle bir sorunum var.

Bilgisayarı DL için geceleri falan açık bırakıcam ama sanki traktör çalışıyor gibi bir ses geliyor. Fanı söktüm ses fandan gelmiyor. 2. bir fan var dışarıya üflüyo bu fan sanırım tozları alıp dışarı gönderiyor tam bilmiyorum ondan gelmesi muhtemel yada başka nerden gelebilir ? Nasıl halledicem bu sorunu kafamı ağrıtıyor bilgisayarım resmen
Sosyal ağlarda paylaş

yeni power supply alcaksan dandik birşey alma sakın. benim başım çok ağrıdı, daha sonra gittim iyibir power supply aldım, power supply alırken paradan kısmamaya çalışın, tabi herkesin bütçesine göre ama ne gerek var diye düşünmeyin o kadar para vermeye dandik bir power supply donanımlarınızı yakabilir(kendimden biliyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

alperozg said:
yeni power supply alcaksan dandik birşey alma sakın. benim başım çok ağrıdı, daha sonra gittim iyibir power supply aldım, power supply alırken paradan kısmamaya çalışın, tabi herkesin bütçesine göre ama ne gerek var diye düşünmeyin o kadar para vermeye dandik bir power supply donanımlarınızı yakabilir(kendimden biliyorum)

Tavsiye edebileceğin marka model varsa alabilir miyim? Tabi birde fiyat =) Öğrenci adamız biz
Sosyal ağlarda paylaş

belli bir marka yok açıkçası ama bilgisayar sitelerindende bakabilirsin, bende öğrenciyken almıştım :) çıkmıştım bilgisayarcıları tek tek dolaştım fiyat aldım, modelleri sordum aynı modellerin fiyatlarını başka yerlerden aldım. hatta teknolojix bana 150 ytl ye satıcaktı powr supply ı, aynısını başka yerden 80 ytl ye almıştım :) gezmeden olmuyor en iyisi çıkıp dolaşman yani.
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
o küçük bilgisayarcılarda adam gibi bişe bulamassın. dandik bi psu verirler. üstüne bir de yok abi herseyi kaldırır bu alet derler. lan denyo 30ytlik psu ne kaldırıyo hadi ordan

Yapıcak bişey yok o zaman, antalyaya gidene kadar bekliceyez. kanser edicek bu bilgisayar beni çalışırken başımı ağrıtıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...