Pluton Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 biraz fantastik bir başlık oldu ama şöyle bir sorunum var. Bilgisayarı DL için geceleri falan açık bırakıcam ama sanki traktör çalışıyor gibi bir ses geliyor. Fanı söktüm ses fandan gelmiyor. 2. bir fan var dışarıya üflüyo bu fan sanırım tozları alıp dışarı gönderiyor tam bilmiyorum ondan gelmesi muhtemel yada başka nerden gelebilir ? Nasıl halledicem bu sorunu kafamı ağrıtıyor bilgisayarım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 %90 power supply ın fanından geliyor o ses. ben de aynı derten muzdaripim ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 yağ enjekte edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ben fanın yağ bulunan kısmını açmıştım orda yağ vardı. yapdan değil de fan hızından falan oluyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 temızleyin fanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Fanı daha yeni temizledim de power supply'den gelen sesi nasıl kesicez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 power supply ı sökersin. bi de açarsın. aman elektrik çarpmasın dikkat. fanını sökersin temizlersin. çare olur mu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hp pavilion serisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 bi dk. laptop hakkında mı konuşuyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 KillJoy said: hp pavilion serisi mi? üstünde natilius yazıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Ya bu power supply fiyatları ne kadardır delirtmeden yenisini alayım ben ? Şuan kullandıgım : Natilius 450ATX-P4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 para göre psu var. 350-400w lık bişe arıyosan 50ytl ye rahat bulursun kaliteli ve sessizinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 yeni power supply alcaksan dandik birşey alma sakın. benim başım çok ağrıdı, daha sonra gittim iyibir power supply aldım, power supply alırken paradan kısmamaya çalışın, tabi herkesin bütçesine göre ama ne gerek var diye düşünmeyin o kadar para vermeye dandik bir power supply donanımlarınızı yakabilir(kendimden biliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 alperozg said: yeni power supply alcaksan dandik birşey alma sakın. benim başım çok ağrıdı, daha sonra gittim iyibir power supply aldım, power supply alırken paradan kısmamaya çalışın, tabi herkesin bütçesine göre ama ne gerek var diye düşünmeyin o kadar para vermeye dandik bir power supply donanımlarınızı yakabilir(kendimden biliyorum) Tavsiye edebileceğin marka model varsa alabilir miyim? Tabi birde fiyat =) Öğrenci adamız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 kas gevşetici kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 belli bir marka yok açıkçası ama bilgisayar sitelerindende bakabilirsin, bende öğrenciyken almıştım :) çıkmıştım bilgisayarcıları tek tek dolaştım fiyat aldım, modelleri sordum aynı modellerin fiyatlarını başka yerlerden aldım. hatta teknolojix bana 150 ytl ye satıcaktı powr supply ı, aynısını başka yerden 80 ytl ye almıştım :) gezmeden olmuyor en iyisi çıkıp dolaşman yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ısparta gibi bi şehirde nereyi gezicen ki =) Neyse küçük bilgisayarcılara bakıcaz artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 o küçük bilgisayarcılarda adam gibi bişe bulamassın. dandik bi psu verirler. üstüne bir de yok abi herseyi kaldırır bu alet derler. lan denyo 30ytlik psu ne kaldırıyo hadi ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 oper said: o küçük bilgisayarcılarda adam gibi bişe bulamassın. dandik bi psu verirler. üstüne bir de yok abi herseyi kaldırır bu alet derler. lan denyo 30ytlik psu ne kaldırıyo hadi ordan Yapıcak bişey yok o zaman, antalyaya gidene kadar bekliceyez. kanser edicek bu bilgisayar beni çalışırken başımı ağrıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar