arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 AHAHA Kermit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 yanlız burası cok sakat bi yer ha, adam burda küfür ettirip ettiri sağa sola yollar forumdan banlatırlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 of sırrımız açığa çıkacak, daaaaaamn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 banlamazsınız lan dimi beni ? hacklendim iki gözüm önüme aksınki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 atin direk konu disina topigi IKI FAIL BIR ARADA diye adsfasdfafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 gökalp gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 beyler hack diyorum kuzen diyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 nerde kalmıstık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ben bunu taşıyorum. hemen taşısam mesajın anlamı olmazdı o yüzden yarın sabah taşicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 yorunge dısından mektup yazmayı unutma kermıt bye bye :D (tabı once azmo senı bulmassa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 azmo zıplıya zıplıya yörüngeye gelir yine döver bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 arkadaslar oyuna gelmeyin bunlarin hepsi onceden yazilmis senaryolar. bu bolumu kapatmak icin bahane arayan admin zegna'nin basinin altindan cikiyor hep yanlislikla kufurlu mesajlarimiz forumda gozukecek numarasi yapip yaa cok tepki aldik diyip kapatacak bu bolumu zaten kermit istanbul ankara turunu yaparken suphelenmistim zegnayla sıkı fıkı olmasından kaca sattin lan bizi KOPEK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Popeye said: kaca sattin lan bizi KOPEK!!! ben sadece sizi düşünmüştüm. guildimizde tank eksiği vardı. bana yeni bi karakter aç seni boostlayalım 80 olana kadar dediler. 80 olduktan sonra 10k gold ve 1er kere bütün hc leri yaptırıcaklardı. gear sıkıntısı çekmiyeceksin dediler. ama yalanmış zegnanın verdiği söz BEN YALANMAMIŞ İSTİYODUM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kermit said: wow pati clana taşımak güzel fikir amına koruz bu topicin emir gel sikimi kemir. nede olsa göremiyo burayı zaaaaaaaaaaa AHAHAHAHAHAHAHAHAHA abi mideme sancı girdi insanlar acaip acaip bakıyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kermit said: Popeye said: kaca sattin lan bizi KOPEK!!! ama yalanmış zegnanın verdiği söz BEN YALANMAMIŞ İSTİYODUM ! AHAHA REZİL BİR ADAMSIN YATACAK YERİN YOK MİDE FESATINA UĞRADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 unutulmasın bazı seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 değerlerimizi koruyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 fiz topigi nereye tasiycan simdi? konu disina atalim temelli ban yesin bu kermit hemde azmo hemen gorup girissin diye konusuyordukya hani unutmadin dimi afsdadsfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bundan sonra, darkfall'dan gorsel sanatlara gorsel sanatlardan darkfall'a atıp durucam. riske atmıycam! etrafta azmonun ajanları var korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 AHAHAHAHAHHAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 aa kermitin mesajlar silinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ITS BACK AHAHAHAHHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 kermit said: ADAM OLSUN LAN ODA ARTİSLİK YAPMASIN KASLIYIM MASLIYIM AYAĞINA emirin bu gölümü görmesine sakın izin vermeyin pls =/ AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 sonunda buldunuz topici be, kaç gündür duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 http://content.ytmnd.com/content/b/1/f/b1ff40c650d9bc3ad189ee7ab532e70a.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar