aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 tarih fakiri ehauehauheaueq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 tarihi yok gelecegi var fbnin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 deathl0rd said: Fenerbahçe ligde toplam 9 gol attı mı şu ana kadar ? Fenerbahçe ligde 1maçta 6 gol attı şuana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 whissin acaba 3gün yörüngede barınabilecek mi ben onu daha çok merak ediyorum :) yoksa galatasarayıma inancım tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Darqainu said: whissin acaba 3gün yörüngede barınabilecek mi ben onu daha çok merak ediyorum :) yoksa galatasarayıma inancım tam aa senimi kırcam çok istiyorsan yörüngeye biletimi alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 gerçekleri tarih yazar, tarihide gönül yazar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 whissin futboldan uzaklastırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 adam biletimi aliyim dedi ve aldı. sozunde durdu helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Zegna said: whissin futboldan uzaklastırıldı. ellerin dert görmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 of ehuahuae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ahuah fena carpısmıslardı ama su luciano'yu gonderen fb yonetimini de siddetle kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 haha müdür bu ne=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 admini uzaklaştır tuşu istiyorum be! ağır tahrik var.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 1. mesajıda editledim toggienin, eşitlik lazım dimi. bu arada ulan ne derbi olacak ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 mactan sonra yine editlersin ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 sizin poster de çok güzel olmuş +rep verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 toggie said: mactan sonra yine editlersin ahaha editlemek yok, tokat zamanımı terbiye zamanımı gorucez :D futbolun guzelligi bu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 sadece bu mac icin koymak sokmak takmak gibi terimler serbestmi olsa saat 0:00 dan sonra bitse filan. 2 taraf ıcınde ıyı olabilir bi dusuneyim fikir aliyim nefr ile fizbandan euhhe hmm :) sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yine çok gaz geliyoruz fener yine kötü bi dönemde yine bize hüsran fenere çıkış olcak offffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 fark olursa izne gerek kalmaz herkes girişir direk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 avrupa maçlarındaki performanslar göz önüne alınırsa gs yener , ilk gol erken gelirse de tarihi fark olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 aman zegna yapmayın öle şeyler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bencede yapmayalım vazgectim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Scheriff said: yine çok gaz geliyoruz fener yine kötü bi dönemde yine bize hüsran fenere çıkış olcak offffffffff yaaa ben bu mantıklı yorumları seviyorum işte..kralsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 abi o dediğiniz tarihi farklar kolay olmuyor=) yani fb galatasarayı 7 kişi yakalayıp gol atamamış bir takım, atsa o zaman atardı en kral tarihi farkını yine galatasaray da en iyi zamanlarında fbye bırak fark atmayı, adam gibi yenmiş mi=) kim yener belli olmaz diyorum, maç saraçoğlunda olduğu için şans fb'den yana diyor fazla farklı bitmez diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar