Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 şimdi ben bilgisayara bissürü dvd oyun kapağı çektim. bunları printleyip boş dvd kutularına takıcam. ama boyutları ayarlayamadım. çıkan resimlerin boyutları 28x18cm olmalı. nasıl ayarlayabilirim bu resimlerin boyutunu kalitelerini bozmadan nasıl küçültebilirim? (genelde büyük oluo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 nero ile rahatlıkla ayarlıyabilrsin dvd boyutlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 nero cover designer var ama bu değil heralde:( nasıl yapıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 dvd kutuları içinde var yanlış hatırlamıyorsam. Ayrcaı photoshop tan da yapabilirsin ama birazcık zahmetli kurcuklamak laızm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar