Querral Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Arkadaşlar 50m kadar para lazım. (Europa Shard) Galba para, artifact vs. satan siteler varmış. Bilen var mı bunları? varsa bu siteleri daha önce denediniz mi güvenilir mi? biraz yardımcı olur musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Napacan dayı 50m'i :D Ben train olmak için para bulamadım log sattım bir süre bir kaç dandik quest yaptım. Varsa zengin birazda bana sıksın xD Europa'dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Anca yeter :D Arkadaşlar bilen varsa yardımcı olsun lütfen para kasmaya vakit bulamıyorum, para satın almak istiyorum nasıl nerden alabilirim? www.uotreasures.com gibi para-item satan siteler var, bunlar güvenilir midir? deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Alışveriş yapan arkadaşlarım vardı güvenilir diyebilirim, parayı pay-pall dan yatırıyorsun ıcq da konuşup item, gold vs neyse alıyorsun..Ama bence alacaksanda büyük miktarlarda alma ilk başta ne kadar güvenilir desemde hiç bir zaman %100 güvencesi yok tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weQ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 www.ultimacodes.com güvenilir bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 www.feduo.com alcanız herangibi bse banada kazandırır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bbraun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Querral said: www.uotreasures.com gibi para-item satan siteler var, bunlar güvenilir midir? deneyen var mı? Ben yaklasik 30m e yakin bir miktar paypal yolu ile satin aldim. Guvenilir bir sorun olmuyor. Sabah saatlerinde ICQ dan online bir sekilde alisveriste yapabiliyorsunuz, canli canli ICQ nick adi Dani karakter ismide Dani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infazure Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Pagan zamanında Vendor Bug dan 500M den fazla para yapmıştım :P Razor banlamıştı beni, oyuna gir konuşalım dedi, Full Arti + para olan char "you are banned" yazısını yedi, sonrada evimi yıkmıştı adi adam :D Tabii o ev kime kalıcak, Seraphim rulaz, hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar