Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ilk kez aldım ve çok cektim bidaha üstüne para verseler taktırmam makinama. hd4850 ekran kartı var bende. Dead Space diye bir oyun yükledim. Malumunuz oyun çalışmadı. Forumlara girdim araştırdım EA'nın. Benimle aynı sorunu ceken ve aynı ekran kartı kullanan birini buldum çözümü eski driver'ı yüklemekle halletmiş. Bende sildim eskisini yükledim ama makina ekran kartı yüklenmemiş gibi görmeye başladı. Son versiyonu geri yükleyim ozm dedim. (napalim dead space'de olmaz olsun) Yükledim onuda görmedi. Bende Driver cleaner.net diye bir prg. var onunla register keylerini siliyim makina temizlenir ozm yükleyebilirim ekran kartını heralde dedim. Yaptım bi güzel temizledi fakat bu sefer yüklerken inf. dosyası bulunamadi diye bir uyarı aliyorum. İnstall iptal oluyor. Şuan driversiz makina Nasıl çözebilirim bu sorunu bilen varmı Bu ekran kartını aldım alalı yüzüm gülmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 gerek kalmadı farklı bir dizine inst. edince halloldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 atiyle alakası yok oyunu yapanin malligi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 3 senedir ati kullanıyorum hep program ekle kaldirdan driveri kaldiririm başka driver yüklüceksem hiç de seninki gibi bi sorunla karşılaşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 5 senedir ati kullanıyorum, en ufak problem yaşamadım şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 oyunla yada atiyle alakalı dgl de driver konusu küfürlük bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 su ana kadar hep ati kullandim galiba, ustune bir de cok sikiliyorum, hic aksiyon yok donanim&yazilim'da bu aralar. yani bu konuyu kitlemek icin yeterli motivasyonum var, ama bir turlu elim gitmiyor, kiyamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 bende 5 senedir nvidia kullaniyorum, hic driver silmedim, ara sira guncelini yukluyorum ama tahmin ediyorum ekla/kaldir dan kaldirilabiliniyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar