Miraul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 gece satisinin ne onemi kaldi o zmn .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Harbi yani. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 aynen aldım keyimi <3 gamersloot! kafa rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Account Type: Wrath of the Lich King Account artık saatler 1 olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ya millet söylenti var bana saçma geliyo ama dvd leri kurmadan normal son patchlerle eğer cd keyiniz varsa upgrade edilmiş accountla girebilirsiniz diyolar. saçma diilmi ? illa bu downloadın bitmesini beklicem galba 7 gb torrent -__-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Teee yaklaşık 3-4 sene önce ilk wow umu burdan almıştım çok sağlam sitedir gamersloot zaten arıyorlar telefonla o zamanki çat pat ingilizcemle yes yes demekle yetinmiştim heyecandan hiç unutmam sabahın 5 inde :). Tavisye ederim gamersloot'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 jonywayt said: mavishop actı pre orderı . aldım ben 1 tene :P 80 ytl bılgınıze. kargo dahıl Ben de buradan aldım.Ne zaman gelir tahmini olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bu arada wotlk live su anda DK filan açıp northende çıkabilrisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 millet dk kasıyor. :D alliance northrend'e nasıl gidiyor. yani limanda portal falan görmedim ben. nerden ayrılıyor upgrade edenle etmeyen accountu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 simdir nerden indirdiniz indirenler bir link ya da site yazabilecek var mi acaba, cunku ben de mavishoptan arkadasin evine yollattim ama ondan gidip alma durumum yok; mecburen internetten yuklemem gerekecek. nerden yuklemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ya abi senditi beklemeden gidip alasım var çok pis. zor tutuyorum kendimi gidip almamak için. postada ama 2 paketi ne yapacam bi de o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar