QoS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 https://gamersloot.net/catalog/product_info.php?cPath=133_130&products_id=2033 netten arama yaptım ve bir yamuklarına rastlamadım, kullananlar gayet memnun. gece en geç 00:30 a kadar keyinizi göndeririz garantisi veriyorlar. saatlerce sıra beklemek istemediğim için bu yola başvuracağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 burası guzel, ben aoc aldım, hic de sorun cıkmadı, yalnız cok pahalı ya (sendit 40ytl, burası 70ytl'ye denk geliyor), normal almayı tercih edicem wow'da, zaten ilk ikisinin kutusu var, ucuncu de gelsin tam olsun eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Delivery: Phone confirmation is required for all first time purchases. In most cases we will call you within 20 minutes of purchase, please check your spam folders and contact us on live chat if you do not hear from us within 12 hours of purchase! Key should be emailed shortly after phone confirmation. Nothing shipped. Phone confirmation olayı biraz sekteye uğratır gibi bunların işini en azından Türkiye tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 35 euro pahali deil :P 1.30 da aticaklar bizim saatle keyleri :/( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yalnızca ilk alacagınızda oluyor o phone confirmation, cok da korkulucak bir durum degil... arıyor, adresinizi falan soyletiyor, dogru soylediniz mi diye kontrol ediyor... bir de baska isme kayıtlı bi kredi kartıyla alırsanız kartın sahibiyle de konusuyor... tek sorun, arayan adam pek ingilizce bilmiyor genelde, aynı seyleri soyleyip duruyor, aksanı da dert oluyor biraz, ne demek istedigini anlayıp adam gibi cevaplarsanız 3dk. nızı almıyor yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Site sağlam ist. dışında iseniz tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Miraul said: 35 euro pahali deil :P 1.30 da aticaklar bizim saatle keyleri :/( o da doğru. kutusu olsun diyosan zaten online almayacaksın, ama 1 hafta ebklerim diyosan sendit iyi tabiki, ama dnr da da en azından 75 e satarlar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 pre paid game card aldım o siteden 3 kere. ilki haric telefon olayi olmadi. 15-20 dakika falan sürmüştü elime geçmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Evet site sağlam. Ben 4 tane oyun aldım buradan. Ama keylerimi aldım. Problem hiç bir zaman yaşamadım. Dedikleri gibi biraz pahalı ama güvenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 tek sorun oyun rapid e yada torrente dusermi :P 12 sinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Miraul said: tek sorun oyun rapid e yada torrente dusermi :P 12 sinde Wrath will eventually be available for download online, but this might take some time to establish. A working DVD drive will be the only way to ensure you are ready to play on launch day. Otherwise, when we initiated the online download for Burning Crusade it took 2-3 weeks to get up and running. I'm not saying Wrath will take this long (I have no idea, it may) but don't expect it Day 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 en kotu gece 12 de duser nete 1-2 hafta yalan direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Tahminen gece 00:05 paketimi almış olucam 00:30 kadar kurulum biter. İsteyen evi yakın olan gelsin vereyim dvdyi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 İlk düştüğü anda o kadar yoğunluk olurki o dvd yi netten çekmek ızdırap olacaktır. Ondan dolayı bi şekil kutuyu ele geçirmek veya kutuyu ele geçirmiş birini ele geçirmek gerekiyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ben 12sinde girmicem realm first olmiyacağım için ( iş nedeniyle ) 12 saat sonra almamın hiç bir sebebi yok bekleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 said: Tested and working on EU live servers This is basically for the people who can't get their hands on the DvDs but can get the CD-Key, till you manage to get a copy downloaded i found out how to get your beta client to work on live. I had the beta client, downloaded and fully updated. I changed 2 things so i am able to login with it to live servers : 1-Go to //Wotlk Beta Folder/Data/enGB/realmlist.wtf open it, remove all what's written there and paste that Code: set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com set portal euThis change is to make your client connect to the European servers. You should be able to see in your //WoW/Data/enUS/realmlist.wtf the real values for logging in on US servers, you copy that to your beta client and it should work 2- Copy //WoW/WoW.exe to //Wotlk Beta Folder/ - replace the current file. Your wow tbc version has got to be 3.0.3 This change is to bypass the (Unable to validate game version) error. ------------------------------------------------------------------------------------------- And you can login and play, which means when you get your wotlk copy all you have to do is scratch the key and type it on the website and just login. Ofcourse i can't test northrend with it but it should work fine, i was able to play normally on the beta, later on you can install the game when you have the time for it since there will be lots of patches coming out , which will change a lot of things. NOTE :: Don't run the game from launcher, run it from wow.exe . Launcher had the habbit of returning realmlist.wtf back to it's default value. Bu yöntemin çalıştığını söylüyorlar yani büyük şehirlerde yaşamayıp bırakın ilk günü, ilk hafta edinemeyecek kişiler için en cazip yol bu gibi gözüküyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 betayi zipleyip upload edebilicek varmi* :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Miraul said: betayi zipleyip upload edebilicek varmi* :P Zor değil bulması 3.0.1 Wotlk Beta diye aratan herkes kolay bir şekilde bulabilir. Hatta blizzardın sitesinden de indirebilirler ama uzun sürer oradan indirmesi ^^ http://www.worldofwarcraft.com/downloads/clients/pc/beta/WotLK-Beta-3.0.1-enGB-downloader.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 onu rapidden cekmistimde install edemiodum normal wow 2.4 ten yuksek se olmaz diodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 17 gb nesini zipleyecen :D ayrıca gmler betadan çevirme oyunla oynamayın dediler wow u, hatalar oluşabilir, oluşursa bizi germez dediler yani, zaten gereken patchler var su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 bu arada aral bır ara türkiye satıs fiyatı 75 ytl olacak demıstı sonradan degıstımı bıraz bakındım ama goremedım fiyat belırtmemısler sıtelerınde.Anlasılan dolar kurunu bahane edıp ucurucaklar fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 80 ytl den satacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Wrath of the Lich King available for download on release day ? This is probably the most confusing news post ever if we consider that yesterday, I reported that Wrath of the Lich King wouldn't be downloadable on Day 1. However according to an official post on the german forums, Blizzard will make the game available for download on release day! I wouldn't take it as 100% sure before we see an US post about it but it's not the first time we see something announced in europe first. Quote from: Lyonthri (Source) Original: ein kleines Update an dieser Stelle: Die Downloadversion von Wrath of the Lich King wird am Release-Tag zur Verfügung stehen. Translation: A small update about this: The downloadable version of Wrath of the Lich King will be available on release day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 CE 170 ytl satılcak(mış) yurt dışından alıcaz mecbur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 20karakter yazıya 80lira verdim, gecenin bir yarısı kuyruklarda saatlerce dikilmekten iyidir. Gamersloot.net ten cd-key almayı düşünen varsa düşünmesin alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar