EvilChilD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Tarıh yazan grup Nırvanann solıstı Kurt abımızn kendını oldurelı 10 yıl olmustur way way way yaslanıoruz walla bnce kendını oldurmedı ama nese.......... Saygıyla anıoruz[signature][hline]Geleceği gormek ıcın gecmısıne bak.... [Bu mesaj EvilChilD tarafından 06 Nisan 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 kör ölür badem gözlü olurmuş..[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ya abi ben onu zati nirvana olarak biliom ne bilemn adaım soyadını yaa nese boşver :)[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 sanırım kurt cobainin intihar etmediği, öldürüldüğü üzerine iddiada bulunmuş birisi[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ... ...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım ;;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvilChilD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 noluo burda?:p[signature][hline]Geleceği gormek ıcın gecmısıne bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 akıllı adam kendini öldürmez. reklam için yapmış işte adam. o yüzden sevmem nirvana.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 oldukten sonra ne ise yarayacak reklam? komik.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: Head, 07 Nisan 2004 17:04 tarihinde demiş ki: akıllı adam kendini öldürmez. Bu tip genellemelerle fırlayan tiplerin akıllarından şüphe ediyorum ben de.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Allah rahmet eylesin.....[signature][hline]Fornication Under Control of the King [Bu mesaj narin tarafından 07 Nisan 2004 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: Dojorel, 07 Nisan 2004 17:05 tarihinde demiş ki: oldukten sonra ne ise yarayacak reklam? komik. +1 dee o kadın bırakılıp intahar edilirmi yaaa o zihniyeti .... töööbeee ölünün arkasından ne diom yaa nese işte.[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Ne olduqunu anlamadım ama Allah Rahmet eylesin...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 allah rahmet eylesin bu yaz Jim Morrison amcamızın yıldonumu yaklaşıyo malesef :( 2 temmuz 1971...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Valla karısı öldürdü diyolar ama günahı boynuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Morrisonla Cobain i ayni kefe koymayin bence.... sahsen benim fikrim[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Ahahahah...[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 "it's better to burn out than to fade away.." KURT D. COBAIN[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 08 Nisan 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: Head, 07 Nisan 2004 17:04 tarihinde demiş ki: akıllı adam kendini öldürmez. reklam için yapmış işte adam. o yüzden sevmem nirvana. off ya bişi bilmeden atıp tutmak ne kolay yaww biraz bence hayatını araştır kurt cobain in sonra neler yaptığını bir düşün reklam a ihtiyacı olup olmadığını anlarsın zaten...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 reklam ihtiyaci varmiydi yokmuydu bilinmezde ( 27 yasinda kendisi vurmasi tartisilir)... its better burn out than fade away de neil young baba soylerdi :P[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: canjovi, 08 Nisan 2004 19:27 tarihinde demiş ki: 27 yasinda kendisi vurmasi tartisilir... ? neden[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 27 yasinda olmek rock star adina artik nerdeyse efsane olmasi icin sart kilinmis kural gibi birseydirde ondan .... unlu blues guitrist ti robert johnson la baslip (kedisi the man who sold his soul to the devil for his guitar skills denir), Jim Morrison , Janis joplin , jimi Hendrix gibi super kisileri 27 yasinda olduler (kimse kedisini vurarak olmedi ama)... kurt da ben bunu uyucam demis kendisini vurmus olabilir (ki kurt kafasi yerinde birsan olmadigi icin gayet normal)[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 tamam kurt ün rahatsız yada kafasının yerinde olduğunu savunmuyorum ama yok herkes işte büyükstarlar 27 yaşında öldü bende onlar gibi yapayım diyecek tarzdan bir adam değil di ki. en başta zaten onları örnek alsaydı 1. bu kadar ünlü olamaz dı seattle punk gibi bir akım yaratmaz dı 2. şarkılarının sözlerinde hayattan bezmişlik bıkmışlıkta vardı. bence bu kadar yaşaması bile fazla aynı zamanda insanlardan nefret ediyordu bir tad kalmamıştı ki hayatın da ağrılarından dolayı ve tabiki keyifte var işin içinde uyuşturucu kullanması bunun pişmanlığı falan bilmiyorum bence intihar etmesi için yeterli sebebi vardı. kesinlikle bir örnek alma falan olarak düşünmüyorum ben bu benim şahsi görüşüm...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 saçma..[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ? neden saçma....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 pardon ya aynı anda açtık heralde sayfayı..saçma sana değil canjovi arkadaşa idi...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 08 Nisan 2004 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 08 Nisan 2004 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 taaam o zaman :-D[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar