Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Selamlar; Ya şimdi preorderı verdik, iyi ettik, herzamanki gibi ucuzda verdik felan diyoduk ama, bu sefer beni hayal kırıklığına uğrattı... Halen stok bulmaya çalışıyoruz felan diyorlar. E şimdi 13ünde postalanırsa, Allah bilir ne zaman ulaşır. Varmı order statusunde posted felan olan? Yani herkesemi böyle oldu? Yoksa bikaç kesime yetişmedide ek stokmu istiyolar? Varmı bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yav yurtdısını fırak . yurtıcınde var mı pre order yapan yer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 e ama zaten 13 ünde postalanacğaını açık açık belirtiyorlardı, ayrıca tabi ki 13 ünde postalanacak, wow un açıkladığı tarih o, ondan önce postalayan firma yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Rotweiler said: Selamlar; Ya şimdi preorderı verdik, iyi ettik, herzamanki gibi ucuzda verdik felan diyoduk ama, bu sefer beni hayal kırıklığına uğrattı... Halen stok bulmaya çalışıyoruz felan diyorlar. E şimdi 13ünde postalanırsa, Allah bilir ne zaman ulaşır. Varmı order statusunde posted felan olan? Yani herkesemi böyle oldu? Yoksa bikaç kesime yetişmedide ek stokmu istiyolar? Varmı bilgisi olan? adamlar hiç bi zaman önce postalıcaz demediler benim bildiğim. ucuz malın yahnisi geç başlayacaksın oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Önceden postalasa zaten herkes hücum ederdi. Onu yapabilen bir firma olduğunu ne duydum ne gördüm şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Hayır canım bende biliyorum release date den önce yapamayacaklarını sdfgdfsg Benim derdim stok yok diyorlar, yani status halen stok edindiklerini gösteriyor. Benle yaptıkları konuşmalarda aynı şekilde... Hani stok var release date i bekliyoruz gibi bir açıklama yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Önceden postalayan şirketler var. Vanilla WoW döneminde özellikle bulmuştuk öyle birkaç yer. Sendit'ten aldıysan en az 2 hafta ver gelmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Ben 10 günlük beleş wotlk verir diye düşünüyorum yine wow, senditten paket gelesiye kadar onunla idare ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yok öyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 hiç anlamıorm niye hala gidip ısrarla yurtdışından pre order ediosunuz yurtiçinde aynı servisi sunan mavishop varken.sendit rezalet bi site,guild wars söylemiştim 2 defa kargoda kayboldu 1 buçuk ay bekledim,daha sonra geri ödeme talep edip paramı geri almıştım.gameseek.co.uk'tan söledim 3 güne gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Anubisath said: hiç anlamıorm niye hala gidip ısrarla yurtdışından pre order ediosunuz yurtiçinde aynı servisi sunan mavishop varken.sendit rezalet bi site,guild wars söylemiştim 2 defa kargoda kayboldu 1 buçuk ay bekledim,daha sonra geri ödeme talep edip paramı geri almıştım.gameseek.co.uk'tan söledim 3 güne gelmişti. aradaki 35 40 ytl fark için olabilir mesela? o parayla 1 ay fazladan oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Balıkesire senditten daha hızlı sipariş verebileceğim bi yer varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 adamlar her şeyire teknosa kurmuş ama 10 ytllik mousetan başka bişi getirmiyolar :P bari wow getirseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Rotweiler said: Selamlar; Ya şimdi preorderı verdik, iyi ettik, herzamanki gibi ucuzda verdik felan diyoduk ama, bu sefer beni hayal kırıklığına uğrattı... Halen stok bulmaya çalışıyoruz felan diyorlar. E şimdi 13ünde postalanırsa, Allah bilir ne zaman ulaşır. Varmı order statusunde posted felan olan? Yani herkesemi böyle oldu? Yoksa bikaç kesime yetişmedide ek stokmu istiyolar? Varmı bilgisi olan? Emailine cd key yollasınlar işte. Bazı siteler var.gece yarısından 20dk sonra cd key leriniz emaillerinizde olucak şeklinde açıklama yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 gamersloot.net adresinden az önce sipariş verdim, ilk sipariş telefonla arıyorlar, adres ve kredi kartı bazı bilgileri istiyorlar. Teledonda en gec 30dakika sonra CD keyi yollıycaklarını söylediler. Gayet güven verici bir firma gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Pahalı ya... Du bakalım, sendite sordum, cdkey gönderebilceklerse sorun yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Argue said: gamersloot.net adresinden az önce sipariş verdim, ilk sipariş telefonla arıyorlar, adres ve kredi kartı bazı bilgileri istiyorlar. Teledonda en gec 30dakika sonra CD keyi yollıycaklarını söylediler. Gayet güven verici bir firma gibi geldi bana. CD key konusunda bir sorun yok fakat oyunu bulamadıktan ve yükleyemedikten sonra CD key sahibi olmak pek bir anlam ifade etmeyecek :) Herkes hurra gamersloot'a yüklenmiş es geçtikleri nokta oyunu hemen download ederiz düşüncesi. Ben bunun pek kolay olacağı düşüncesinde değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 oyun gamersloot gibi oyunu satan firmaların eline 3-4 belki hafta önce geçiyor. Eminimki biri çıkıp rapidshare upload yapacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Oyunun download edilecek bir şeyi yok ki ? Her şeyi hazır sadece zeplinler ve botlar northrend'e geçişi sağlayacak. cd key yeterli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Lamerize said: Oyunun download edilecek bir şeyi yok ki ? Her şeyi hazır sadece zeplinler ve botlar northrend'e geçişi sağlayacak. cd key yeterli yani. Ya saçmalamayın ya, bilip bilmeden konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Gangren said: Lamerize said: Oyunun download edilecek bir şeyi yok ki ? Her şeyi hazır sadece zeplinler ve botlar northrend'e geçişi sağlayacak. cd key yeterli yani. Ya saçmalamayın ya, bilip bilmeden konuşmayın. tbc gibi değil mi olay ?? tbc de direk key girip devam etmiştik :D dvd yı bıle cıkarmamıstım kutusundan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Ek paketi kurmak gerekiyor ya abartmayın :P En az 3-4 gb vardır o kadar content. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 @jonywayt TBC Beta yüklemişsindir, sonra patch çekip, devam etmişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Wrath of the Lich King available for download on release day ? This is probably the most confusing news post ever if we consider that yesterday, I reported that Wrath of the Lich King wouldn't be downloadable on Day 1. However according to an official post on the german forums, Blizzard will make the game available for download on release day! I wouldn't take it as 100% sure before we see an US post about it but it's not the first time we see something announced in europe first. Quote from: Lyonthri (Source) Original: ein kleines Update an dieser Stelle: Die Downloadversion von Wrath of the Lich King wird am Release-Tag zur Verfügung stehen. Translation: A small update about this: The downloadable version of Wrath of the Lich King will be available on release day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Bunu öğrenmemiz iyi oldu, el altında bulunsun. Gece operasyonu başarısız filan olursa el mahkum download a hücum edeceğiz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar