Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih Altaylı nın çıplak kadın figürlü kol düğmeleri

Pikachu**

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea said:
ahahah abi idam verirler bu avukatla

ahaha aynen, o nedir ya. hasbelkader isim dusse avukata, birak guvenmeyi bu herifi islak odunla kovalarim ben

'sizinle ilgisi olsa kuliste cikartalim ceketleri halledelim aramizda derdim zaten' kismi da superdi ayrica, harbi hicbir amerikali avukat eline su dokemezmis

yalniz cidden o adli tip raporunu cikartan pek degerli arkadaslar da hesap verirler bir sekilde, en azindan incelemeye falan alinir diye umuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrarlama ihtiyacı hissettim, avukat ÇOK kötü.

Baya başarısız yani. Normal zekaya sahip bir avukatın en basitinden böyle maymunluklara alet olmaması lazım, bariz bir şekilde suçu sabitse kişinin sadece hakimin kendiliğinden dikkate almayacağı indirim unsurlarını, hafifletici sebepleri vesaireyi içeren düzgün bir savunma hazırlaması ve müvekkilinin efendi uslu durmasını (burada ağır batırıyor zaten gördüğümüz üzere) sağlaması lazım ki iyi hal de eklensin (gerçi otomatikleşti gibi bu ya neyse). Böyle televizyona çıkıp saçmalamaması lazım ne bileyim. Ondan sonra avukatlar şöyle avukatlar böyle diye konuşuyor insanlar haklı olarak.

Avukat baya başarısız bu yüzden. Ayrıca ÇOK TEKNİK KONUŞUCAM ŞİMDİ ÇOK HUKUKİ OH YES diyip bir anda kol düğmesine kitlenmesi gerçekten, ama gerçekten çok başarısız bir konu değiştirme denemesi olmuş. Hakikaten ben daha iyi savunurum şu herifi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...