Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En gıcık kaptığınız program?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

nefret ettiğim her programa bi alternatif olmasından dolayı hem kullanıp hem nefret ettiğim program yok valla
icq fıtık ederdi mirandaya geçtik
ie fıtık ederdi operaya geçtik
real player ve quicktime player fıtık ederdi real alternative ve qt alternative'e geçtim. pek bi mutluyum memnunum[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Sosyal ağlarda paylaş

Microsoft Chat, ICQ, MSN ve tüm p2p programlarını hiç sevmem. IrfanView ve MacOS, sevdiğim yazılımlardır. Ancak hiçbiri Windows'un yerini tutamaz bana 1 adet Windows versinler başka program vermesinler valla nefis olur (deeermişimmm ortamı geeeereeermişimmm).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

windows falan diyorsunuzda windows kötü bir yazılım değil
Dosun karanlık halinden çıkaran birşey olduğunu farzedin bilgisayar böyle şaşalı değil yani windows son derece ilginç birşey işi grafiğe dökmesi
Bukadar karişik ve değişik program tabiki mallıklar çıkarıcak ama ev bilgisayarına windows harici birşey yüklemek saçma geliyor server kursam linux yüklerim mesela çünkü server bilgisayarı için uygundur karizma için linux kullananlar bile gördüm gıdım çakmadığı halde

Windowsun sıcma nedeni çok farklı bir olay olması yani düşünsenize sırf komut yazılan bir ekrandan çıkarıp grafiklere bırakıyor insanı tıklıyorsunuz açılıyor tabiki bukadar 0 dan yaratıklmış birşeyde sorun çıkıcaktır onuda düzeltiyorlar ama xp yi hiç sevmem sırf EX Pİ YİM KARİZMAYIM diye yükliyen tanıdıklarım var ondan sanırım
98 son derece güzel 2 yıldır format atmadım windowsa zırt pırt hata veriyor sayılır ama çalışıyor
en önemliisi benim için önemli olan kolaylık ve oyunları çalıştırıcakmı olayı
linux u naapiyim ben yada başka birşeyi

Windows demeyin windows güzel bir yazılım hemde grafik ile bilgisayar kontrolünü yapan ilk yazılımlardan tabiki hata yapıcak okadar karışık olan birşey
Dos hata yapmaz mesela çünkü dümdüz yazı yazılım bile diil tetris gibi :P[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

internet explorer tabiki. sil desen silinmez , canı istediğinde java çalıştırmaz ,en acil vakitte çöker. daha yazabilceğim ama az önce yine ie nini kıllığı yüzünden bütün vaktim maf olduğu için yazamıycağım tonla neden var şu anda

o yüzden siz siz olun opera explorer kullanın.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

Nefret ettiklerim
ACDSEE, Real media player, Quicktime player, Winamp3, icq (bannerlar sebebiyle), Mirc scriptleri, kazaa

beğendiklerim;
Irfan view, Winamp 2.8 (yada 5 aynılar hemen hemen), Ad-aware, Bsplay, msn messenger (artıları eksilerinde daha fazla)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 01 Mayıs 2004 03:55 tarihinde demiş ki:
windows falan diyorsunuzda windows kötü bir yazılım değil
Dosun karanlık halinden çıkaran birşey olduğunu farzedin bilgisayar böyle şaşalı değil yani windows son derece ilginç birşey işi grafiğe dökmesi
Bukadar karişik ve değişik program tabiki mallıklar çıkarıcak ama ev bilgisayarına windows harici birşey yüklemek saçma geliyor server kursam linux yüklerim mesela çünkü server bilgisayarı için uygundur karizma için linux kullananlar bile gördüm gıdım çakmadığı halde

Windowsun sıcma nedeni çok farklı bir olay olması yani düşünsenize sırf komut yazılan bir ekrandan çıkarıp grafiklere bırakıyor insanı tıklıyorsunuz açılıyor tabiki bukadar 0 dan yaratıklmış birşeyde sorun çıkıcaktır onuda düzeltiyorlar ama xp yi hiç sevmem sırf EX Pİ YİM KARİZMAYIM diye yükliyen tanıdıklarım var ondan sanırım
98 son derece güzel 2 yıldır format atmadım windowsa zırt pırt hata veriyor sayılır ama çalışıyor
en önemliisi benim için önemli olan kolaylık ve oyunları çalıştırıcakmı olayı
linux u naapiyim ben yada başka birşeyi

Windows demeyin windows güzel bir yazılım hemde grafik ile bilgisayar kontrolünü yapan ilk yazılımlardan tabiki hata yapıcak okadar karışık olan birşey
Dos hata yapmaz mesela çünkü dümdüz yazı yazılım bile diil tetris gibi :P

kusra bakma ama bu kadarına kesinlikle hakkı yok. herşeyin bug'ı olur da 3000 tane bug'ı olmaz arkadaş. kesinlikle reddediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...