Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bu gece sipariş vermek koşuluyla rockband almam gerekiyor, her ne kadar bu konuya bu gece adam gibi cevap gelmeyeceğini biliyor olsam da, şansımı deneyeyim dedim ne yapayım. İNTERNETTEN ROCKBAND OYUNU ARTI BÜTÜN APARATLARINI ALABİLECEĞİM BİR SİTE BİLİYOR MUSUNUZ? ebay, amazon bunlar hariç. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Burada bütün aparatlarıyla beraber bulabilirsin. Sendit'ten epey oyun aldım, güvenilir sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 daha once siparis verip sorun yasamadigim 2 site var, biri sendit.com digeri play-asia.com. sadece oyun siparisi vermistim, ama gümrük fiyat sınırını aşmadığın sürece yine sorun yaşayacağını sanmıyorum. aşıcak gibiyse de 2-3 farklı siparişte toplarsın istediklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 teşekkürler, sendit.com evet süper site yalnız xbox için gördüm sadece. play-asia da da sadece oyunu gördüm ama tekrar bakarım. PS3 için arıyorum, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bir de burası var yalnız kargo parası çok fazla oluyor gamestop'ta. Uyarmadı deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar