Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Araştırdım bulamadım baggio soler şimdi baksaydın bulurdun Nbl daki sistem..Vendoru sahibinden başkası duvar arasına alınca para dağıtıyor :) delirtti aklıma gelen her yolu denedim ama olmuyor tavsiyesi olan varsa soylerse cok makbule geçer :)[signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants And the lead singer of my band, my salsa Makes all the pretty girl's wanna dance My salsa, look out for my next single, it's called My Salsa... My salsa, salsa, salsa, salsa, my salsa Makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants My salsa makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants, my salsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ya bide nebuladaki yaratıkların kanından robe için boya yapma scribini bilen varsa bi yardımcı olsun pls. bilirsiniz. yaratık ne renkse kandan yaptığımız boyada oo renk oluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 o basit birşey ama :)[signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants And the lead singer of my band, my salsa Makes all the pretty girl's wanna dance My salsa, look out for my next single, it's called My Salsa... My salsa, salsa, salsa, salsa, my salsa Makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants My salsa makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants, my salsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ya bide renleri parlak yapma kodları nelerdeir. hani ışıltılı kırmızı parlak mavi gibi. dragonlar oluyor ya.. bide ben oscartların renklerini değiştiremiyorum. bunları nasıl yapabilirim.. bu soru sphere türü serverlar için sorulmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Hues.mul ile alakalı o indiricen axis den renkleri bulcaksın.. İkinci soruna nbl scriptleri için char_anim (di sanırım) onun içinden ayarlıyabilirsin Color=bla bla bla yazan yere istediğin kodu yazarak değiştirebilirsin [Bu mesaj Gigabyte tarafından 01 Mayıs 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bazıları şöle bir sistemle çözüm bulmuşlar banada mantıklı geldi stuck sistemindeki zaman bölümünü buraya adepte ederek şunu yapıcaksın hasila yazınca vericek bi defa ondan sonra yazarsan 'hasila sistemini sadece 4 saatte bir kullanabilirsiniz' gibi bişiler işte[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 iyi araştıramamışsın bir yazıda sorunun çözümünü vermiştim.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Larethian, 01 Mayıs 2004 22:24 tarihinde demiş ki: iyi araştıramamışsın bir yazıda sorunun çözümünü vermiştim. Ahah Yasar Nuri Ozturk gibi yanit vermissin :). Kitaplarimizda acikladik efendim biz bunlari.[signature][hline]'crimson legend' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Scriptsel bir çözüm söyleyemediğim için üzgünüm ama player vendorlari sadece bir yerde bulundursan (pazaralani misal..) o bölgeyide antimagic yapsan kimse duvar atamaz vendora bugida yapamamiş olurlar...[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 said: Larethian, 01 Mayıs 2004 22:24 tarihinde demiş ki: iyi araştıramamışsın bir yazıda sorunun çözümünü vermiştim. maalasef yok arkadasım..Sende bak bulamazsın[signature][hline]I'm the lead singer of my band, I get all the girl's to take off their underpants And the lead singer of my band, my salsa Makes all the pretty girl's wanna dance My salsa, look out for my next single, it's called My Salsa... My salsa, salsa, salsa, salsa, my salsa Makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants My salsa makes all the pretty girls wanna dance And take off their underpants, my salsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar