Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 abi süper gurup yaa bayıldım cocuk mocuk ama hakkını vermek lazım hele pain for pleasure sarkısı tam iron maiden şarkıları gibi cok güzel ya punky rock yapıyorlarmış süper grup ya bence bütün albümlerini indirin derim cok güzel şarkılar var rhythms,motivation,in too deep,summer,crazy amanda bunkface,hell song,my direction,Hyper-insomnia,billy spleen,Grab The Devil By the Horns,makes no difference,what i believe şarkıları bomba Second Chance For Max Headroom trambolinli şarkısı cok hoş bence denemeye değer cok güzel gurup bence... denemeye değer[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 hell song ve pain for pleasure favorilerim pain for pleasure ın klibide bomba[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 1.45 saniyelik seye widyo klipmi çekmişler? hmmmm hayret heheh süper gurup bence bu arada türkçeyi katlettim hadi hayırlısı mühueuhe[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Gerçekten ya resmen çocuk bunlar :) fena diil bu tarzı sevmesemde hoşuma gitti azcık ;)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
eXhausTed Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Erutan, 01 Mayıs 2004 13:08 tarihinde demiş ki: abi süper gurup yaa bayıldım cocuk mocuk ama hakkını vermek lazım hele pain for pleasure sarkısı tam iron maiden şarkıları gibi cok güzel ya pain for pleasure zaten iron maiden bestesi :) maiden hediye etmiş bunlara :) grup olarak iron maiden ı baya sevip sayıyolar die biliorum, hatta bi albümde special thanks bölümünde iron maiden da wardı yanılmıyosam...
555 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Cause I'm in too deep, and I'm tryin to keep, Up above in my head, instead of going under.[signature][hline]Lacoste marka etek delisi TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 cidden iron madien bestesi mi?[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası
waxwing Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 pek coluk cocuk olmadiklarini rock against bush comp una verdikleri sarki ve tavirlariyla gösterdiler klas grup[signature][hline]Plugged in and ready to fall
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 sum 41 punk rock grubu[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 new school punk grubu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 bence bütün video cliplerini indirin süper hele fat lip bayıldım ya süper :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Öne çıkan mesajlar