Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 İnternet'te gerçek hayattakinden tamamen başka bir kişiliğe bürünen poser'lara bir mesajım var, Orçun belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bloodbath'in kızkardeşi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 şükrü tarafından tekrar reddedilmek bizi çok üzdü. onun için bir şarkı istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 şarkı bitene kadar annemle konuştum telefonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 şükrü evladım reddetmesene insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Eehuehu süper. 90ların harbici death metalini dinlediniz PATİCİKLERİM. Ne kadar müstehcen bir şarkı, porcelain and the tramps'i hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 BU NE AHLAKSIZ ŞARKI YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 21 YILDIR TERBİYEMİ KORUDUM BU ŞARKIYLA BOZULDU YA GÖT MEME ÇÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sırada dave matthews band... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 LOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ok yanılmışım, Dr. Phil. Şimdi Pulp çalan 2 şarkı sonra the Cure çalar. Ben demiştim demek için yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kamboçya taraflarında tatil yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 dinleyen herkese teşekkürler, güzel konsept oldu, eğlendim ben. siz de eğlendiyseniz yine yaparız. merak edenlere playlist 1. Mock and Sweet - DorigDorigMoguMogu (1:12) 2. Ennio Morricone - Good, The Bad and the Ugly (Main Title) - Cantori Moderni Di Alessandroni (2:41) 3. Henry Mancini - Experiment In Terror (2:20) 4. Henry Mancini - A Shot In The Dark (2:33) 5. Henry Mancini - Pink Panther Theme (2:38) 6. 311 - Beautiful Disaster (4:01) 7. The Sisters Of Mercy - When you don't see me (4:46) 8. ask it why - cadir (1:56) 9. Butthole Surfers - Goofy's Concern (3:03) 10. Steppenwolf - Born To Be Wild (3:30) 11. Village People - Macho Man 2 (3:27) 12. Katy Perry - I Kissed A Girl (2:59) 13. Wham - I'm Your Man (3:58) 14. Kim Wilde - You Keep Me Hangin On (4:19) 15. Alphaville - Forever Young (3:48) 16. IMAGINATION - JUST AN ILLUSION (4:09) 17. Rage Against The Machine - Killing In The Name Of (5:14) 18. Blur - Girls and boys (4:18) 19. Gorefest - Reality When You Die (6:33) 20. MISS KITTIN & THE HACKER - Frank Sinatra (3:56) 21. Morissey - The More You Ignore Me (3:43) 22. ask it why - pasta (2:17) 23. Pulp - Common People (5:51) 24. Dead Kennedys - holiday in cambodia (4:31) 25. The Hives - Hate to Say I Told You So (3:21) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 güzel yayındı tişkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Emaleth said: bu akşam 2100de size yeni bi program şeyttirivericem paticiklerim. bi deneyelim, beğenirsek yine yaparız. konsept "MESAJ KAYGISI" herkes bu threadden haykırmak, dağa taşa yazmak ya da birilerine ulaştırmak istediği mesajı söyliycek/sipariş edicek, ben de ona uygun olduğunu düşündüğüm bi parça çalıp hangi özelliği sebebiyle o parçayı çaldığımı mikrofonda tatlı tatlı (?) açıklıycam. yani şöyle şeyler mesela; xxx'ten tüm dünyaya barış mesajı --> imagine, çünkü sevgi eşeği bi parça yyy'den eski sevgilisi zzz'ye "manyak karı fakyu" --> hate everything about you, çünkü yyy artık zzz'yi sevmiyo. aaa'dan bbb'ye "neden beni aramadın bebeyim, sensiz kuyularda yapayalnızım" --> i've been thinking about you, fiksasyon rahatsızlığına istinaden... ccc'den sendikaya "neden beni aranıza almıyorsunuz pis misiniz?" --> loser, adı üstünde. gibi... siparişleri almaya hemen başlıyorumm ki programa kadar azıcık düşünme ve hazırlanma fırsatım olsun. eğlenmek istiyore. bi eğlendirin be. hati pissssmi. yine yapalım mı? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 YAPALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 not vermeyen kizlara selamimi ileten bir parca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Hatta ilk siparişi vereyim; Masq'dan iktisat hocasına "al tablolarını da git buradan" ... (vizeler :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 şimdilik takoz olarak girdim, yeteri kadar rating olursa "mesaj kaygısı"na geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 butun tekstil materyallerine mesajimi ileten bir parca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 hadi başlıyorum artık, nazlanmiim daha fazla. balon'un isteğiyle başlıyorum birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 yarınki hospitality finance sınavının ne ingilizce ne türkçe ders anlatamayan hocasına selamlarımı yolluyorum. OrÇun icabına bakacak elbet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 benim isteğim kaynamasın arada pl0x. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Kur atlama sinavina yaklasirken uyku duzenini bozup, 4-5'de[aksam] uyanmaya baslayip, sonra uyuyup da uyanamamaktan korkup, 24'luk donguyu tamamlayarak sinava giren[gecicem bir de utanmadan] ogrencinin, goz kapaklarina mesaji niteliginde bir sarki lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar