Kirvan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Nokia 6300'ımı satıyorum arkadaşlar. Ağustosta 0 aldım. Kutulu bütün aksesuarları tam ve zararsız. Faturası da duruyo. Daha 3 ay oldu alalı yani neredeyse 0 herşeyiyle satıyorum. Çok temiz telefon hiç çizik yok kılıfı da var. 275 ytl. Almak isteyen özel mesaj atabilir. Kadıköyde falan buluşuruz. Ya da isteyene kargoyla yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 aşırı özür dileyerek bu mesajı atıyorum ama 0ı 280 ytl idi geçen ay bu telefonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 hepsi buradada 350 lira,geçen aydan bu yana dolar arttı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 telefon el değiştirdiği zaman yarısı kadar değer kaybeder, isterse 3 günlük olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Syn said: telefon el değiştirdiği zaman yarısı kadar değer kaybeder, isterse 3 günlük olsun. nerde yazıo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bi üstteki mesajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 doğru mu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yok yav, telefoncular bile yarı fiyattan fazlaya alıyolar sonra üstüne bide kâr falan koyuyolar geçiyo yüzde elliyi hayli hayli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirvan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 300-350 arası dükkanlarda. Ben 320 ye aldım 275 e satıyorum çünkü gerçekten çok temiz telefon yarı fiyatına veremem. Herşeyi duruyo faturasını da vericem 2 yıl garantisi var. Pazarlık yapabilirim belki ilgilenen özelden ulaşsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 http://www.hemdebufiyata.com.tr/ShowProduct.aspx?ID=229481 silmistim bu linki ama tartisma uzayinca koyayim dedim. hem de post kasmis oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 http://www.hemdebufiyata.com.tr/images/garanti_tel.gif o yüzden ucuz o sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 linkteki telefon sahtemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sahte değil ama o bahsettikleri yazıdaki garantinin asıl metni şöyle oluyo :) hepsiburada Satın aldığınız ürünlerin üretim hatalarına karşı 2 yıl süresince tüm yetkili servisler tarafından garantili olması için mutlaka distribütör ürünleri olması gerektiğini biliyor musunuz? Grey market (paralel ithalat ta denilmektedir) ürünlerini tercih ettiğiniz takdirde gerektiğinde markaların yetkili teknik servislerinin garantilerinden faydalanamaz, sadece ithalatçı firmanın servis olanaklarından faydalanabilirsiniz. Resmi distribütörlerce ithal edilmemiş ürünler Türkiye için üretilmediği ve gerekli şebeke testleri yapılmadığı için telefonunuzda bazı fonksiyonlar desteklenmeyebilir, şebeke sinyalinde sorun yaşayabilir. Telefonunuz kayıt dışı ya da klonlu statüsünde görünebilir ve görüşmeye kapatılabilir. Kutu içerisinde sahte ve kalitesi düşük aksesuarlar, eksik parçalar bulunabilir. Mağazamızda, sadece üretici firmalar ve/veya onların yetkili distribütörler tarafından ithal edilmekte olan ürünler satılmaktadır. Ürünler yetkili teknik servisleri tarafından garanti altındadır. adamlar direk hepsiburadadan metni alıp tersini yazmışlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 iyi de linkini vedigim urun distrubutor urunu. genpa garantisi altinda. paralel ithalat urunu daha da ucuz. aha: http://www.hemdebufiyata.com.tr/ShowProduct.aspx?ID=229485 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 rahatsız kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 dayi fark etmez sen ne satmaya calisirsan calis araba bile aldiginda kontagi cevirdigin zmn 50.000 ytl ve ustunde 4 5 milyar zarar edersin 3 aylik telefon yari fiyatina gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirvan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Yarı fiyatına olsa alacak mısınız? Bir teklifiniz varsa konuşun yoksa ahkam kesmeyin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ahkâm olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Yarı fiyatına olsa alabilirim =] en azından değerlendirmeye alırım telefona bakarım vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar