Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Haftalardır salak gibi düşük rank büyüler ile oynuyormuşum. wow hayatımdaki en büyük salaklığım ,sizler ile paylaşmak istedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sonrada dersin mage nerflenmiş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 İşin aslı yeni rank büyüleri aldım.Bg girip bakiyim dedim. Arcane acil nerf gerekli. Oynadığım klassın bu kadar kolay olması beni rahatsız ediyor. Umarım yakında gerekli optimizasyon gelir.Boku çıkmış mage in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Arcane Mageler koştururak instant birşey atıyor, nedir bu allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 alper akşam swp bt? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Nagy said: Arcane Mageler koştururak instant birşey atıyor, nedir bu allah aşkına? arcane barrage feci bişi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Nagy said: Arcane Mageler koştururak instant birşey atıyor, nedir bu allah aşkına? cooldown 3 saniye olan arcane tree'nin son büyüsü. p.s : hahaha bg'de mage gören kaçıyor. çok pis nerf gelicek herkez ağlicak nihaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 arcane barrage, pom ile kütür kütür adam kesiyor mageler :D nerf gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sıfır addon.. taktir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sinister strike spamleyen hemo spec roguela 2v2 yaptim 1 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 hem de warglaive kullanan bir roguedu di mi bu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Slat said: sinister strike spamleyen hemo spec roguela 2v2 yaptim 1 hafta. wispy mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ben de arcane barrage rank 2'yi almamışım; "yok yav abartıyolar bu arcane tree o kadar da iyi değil" deyip fire a geri dönmüştüm :D anladım hatamı sonradan malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 arkadaslar arasinda gladiator wispy diyoruz kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Slat said: arkadaslar arasinda gladiator wispy diyoruz kendisine. Sarcasm doruklara tirmanmis gene patide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 hemo specle sinister spamlayan azzinothlu rogue bile gladiator olabiliyor. neden? çünkü resto dr00d partneri var. So, NERF DRUIDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Masquerade said: hemo specle sinister spamlayan azzinothlu rogue bile gladiator olabiliyor. neden? çünkü resto dr00d partneri var. So, NERF DRUIDS konu gene druidlere geldi o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 druid proydu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 druid hala pr0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konunun druid lere gelmesi imkansız gibi bir durum zaten. Arena ve druid ikilisi söz konusu olduğunda tüm druidlerden dehşet ötesi nefret ediyorum. Ama hepsini kardeşim olarakta severim. Çok feci bi ikilem bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 şu dire bear form feral last talent olsaydı iyi olcaktı o zaman bu kadar aglanmazdı rsto dürüüd ler için sanırım. ona ragmen de aglanırsa yapcak bişi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Hayır, şimdi druid ler için konuyla ilgili optimizasyonlar yapılabilir. Ha bunları ne zaman yaparlar bilmek zor ama en hakikisinden ve etkilisinden optimizasyon ihtiyacı olmak ile birlikte tüm druid ailesinin oyundan silinmemesi için bu tip optimizasyonlara ihtiyaçv ar. Şiddetle nefret ediliyor çünkü druidlerden, çok tatsız birşey anlatamam. Bg de bile nefret ediyorum druid lerden, cyclone atmayan druid, kendini dotlaya dotlaya tüm bg yi gezmeyen druidler istiyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ama burda sadece "restokin" den bahsediosunuz ferallerde druid :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 pvp de magelere acil nerf getir yarabbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 metalheart said: pvp de magelere acil nerf getir yarabbi. Wow'dan beklentin bumudur yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar