Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i are moron

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İşin aslı yeni rank büyüleri aldım.Bg girip bakiyim dedim. Arcane acil nerf gerekli. Oynadığım klassın bu kadar kolay olması beni rahatsız ediyor. Umarım yakında gerekli optimizasyon gelir.Boku çıkmış mage in.
Mesaj tarihi:
Nagy said:
Arcane Mageler koştururak instant birşey atıyor, nedir bu allah aşkına?

cooldown 3 saniye olan arcane tree'nin son büyüsü.

p.s : hahaha bg'de mage gören kaçıyor. çok pis nerf gelicek herkez ağlicak nihaha
Mesaj tarihi:
ben de arcane barrage rank 2'yi almamışım; "yok yav abartıyolar bu arcane tree o kadar da iyi değil" deyip fire a geri dönmüştüm :D anladım hatamı sonradan malum
Mesaj tarihi:
Konunun druid lere gelmesi imkansız gibi bir durum zaten. Arena ve druid ikilisi söz konusu olduğunda tüm druidlerden dehşet ötesi nefret ediyorum. Ama hepsini kardeşim olarakta severim. Çok feci bi ikilem bu..
Mesaj tarihi:
Hayır, şimdi druid ler için konuyla ilgili optimizasyonlar yapılabilir. Ha bunları ne zaman yaparlar bilmek zor ama en hakikisinden ve etkilisinden optimizasyon ihtiyacı olmak ile birlikte tüm druid ailesinin oyundan silinmemesi için bu tip optimizasyonlara ihtiyaçv ar. Şiddetle nefret ediliyor çünkü druidlerden, çok tatsız birşey anlatamam. Bg de bile nefret ediyorum druid lerden, cyclone atmayan druid, kendini dotlaya dotlaya tüm bg yi gezmeyen druidler istiyoruz biz.
  • Yeni Oluştur...