Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Eskiden böyle haber gruplarına falan takılırdım bi ara boşladım unuttum fln şimdi tekrar bulmak istiyorum.. Bi aralar Bütündünya bizbize'ye takılıyodum da baya bi felsefik gelmeye başladı.. Ancak en son çok hoşlanarak üyeliğimi sürdürdüğüm haber grubunun adını unuttum, colorlu bişeydi galba tam hatırlayamıyorum.. Sonuç olarak bir kaç soru: Haber gruplarına takılan varmı, varsa hangisine ? Siz hangi haber grubunu önerirsiniz? Böyle liste gibin bişey varmıdır seçelim ordan? tşkler..[signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 wala yabancı haber gruplarına pek girmedim , zaten türkiyedeki haber gruplarındaki en iddalısı anet. news.anet.net.tr den ulaşabilirsin.[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 yabancı değildi son takıldığım ztn.. ama adını bi türlü hatırlayamıyorum :([signature][hline]Leylek Blackice Mail | Web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar