throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Şu an itibariyle Boxtorrents'e country : Turkey seçeneğini seçtiğimde yeni kullanıcı onayının gönderilmediğini farkettim. Ama atıyorum USA yazarsanız anında yolluyorlar onayı. Benzer şekilde Veoh da Türkiye'ye hizmet vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bu kez , onlar bizden daha önce davranmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 istenmediğim yere girmem bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 evet benim başıma da gelmişti benzer bişi. site türk kredi kartı kabul etmiyodu. onun dışında mesela paypal eskiden tr ile çalışmıyodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kumar siteleri kabul etmeyenler genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar