bliywig Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 meselaUlverShadws Of The SunAll The Love We fear the things We do not understand The powers Of good And evil Of the world The past The future The promises The folly Of those who died For nothing Leaving their wives And their children For love The only thing That makes us human not: (video alakasızdır) not: (video alakasızdır) 3:47. dakikadan sonraki parçanın da all the love parçası ile alakası yoktur . ulver in baska bir olayıdır (wtf?) birdeUlverShadows Of The SunEos vardır... dinlerken bir hüzün basar ama bazende o kemanın girişi sizi azıcık gülümsetir( bende böyle oluyo ambiansımı bozmayın ) Eos The sun is far away It goes in circles Someone dies Someone lives In pain It is burning Into the thin air Of the nature Of a culture On the dark side Under the moon The wolves gather watch?v=Iz2kakAqtK4 pff video 2:20 den sonra biraz aşk kokuyo spoiler koysammı ya:( yok yok koymıyım o kadarda diil bide bu videoda 5:20 den sonraki müziğinde ne şarkıyla ne ulverle alakası yoktur neden garbage bende bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sorduk mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Farinal said: sorduk mu ben peşin peşin söyliyim dedim? ha bu arada hadi kapışalım post kasalım yermi? sdfsd hayatının ayarını veriyim mi sana çoocum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 garbageda post kasabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar