KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 c:systems-1-5-21-1482476501-1644491937-682003330-1013system.exe de virus var nodlar bir türlü kaldıramadım.. sanırım virusten kaynaklanan bi hata verio pc daha sonra media dosyaları ses çıkarmıo ses kartını etkilio garip ?!! çözüm önerisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 avg yükleyip dene bi daha silemediği virüs görmedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 nod dışında birşeyler kur , nod çok yalanmış , en son virüs bulaşınca anladım.. tavsiyem avira antivir premium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 tmm hallettim unlockerla manuel sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 nası böyle pıtır pıtır virüs bulaştırıyosunuz kendinize anlamıyorum 3-4 yılda toplam 1-2 tane girer gibi olmuştur onlar da yabancı insanlara taktıım stickler dolayısıyla ama nod daha sticki takar takmaz sildi virüsleri bulup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 hitman pro 3.0 kurun arada, taratın.. bi de şöle bişi var. nod32, kaspersky, bitdefender vs. kötü demek biraz garip.. çünkü neden sadece tek kaynak kullanıyorsunuz ki? bu arabanın sigortası var diye kapılarını kilitlememek gibi duruyor. internette tonla program var. arada indirin tarayın işte.. ayda bir, iki ayda bir yetiyor zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 malwarebytes var. ismi eblek biraz ama gördü mü malware, koyuyo kafasına bi tane. gıcır gıcır temiz veriyo bilgisayari scanden sora. (bi de system restore'u kapatıp safe modda scan yap antivirüs programından en iyi verimi almak için.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bi virüsün silinememesinin nedeni sistemde aktif olmasıdır heralde. eskiden dos'ta çalışırken norton antivirüs system disket'i oluştururduk. tabi bu disket virüs yokken hazırlanırdı. bilgisayarı disketle başlatıp virüs taraması yapınca hiç bi virüs kaçamıyodu çünkü aktif halde olamıyodu. bilmiyorum şimdi öyle bi işlem yapılabiliyor mu? mesela system cd'si yazıp virüs taraması yapmak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar