Elandoriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 oyunas ilk kez giriyorumda ya ne char aciyim bir yardımcı olurmusunuz Marksman iyimi bi karar veremedim [Bu mesaj Elandoriel tarafından 01 Mayıs 2004 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 İyi Sen Oyuna Char Acmaya KAdar Gelmi$in ßen daha cd sini alamadım :-([signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 oyunda 6 temel prof var biliyosundur sende. başlangıçta hangisii sectigin o kadar da önemli değil. 100cr karşılığında istediğin zaman yenilerinide öğrenebilirsin. zaten yeni başlıyosan bikaç prof öğrenmen lazım sana faydası olur. bunlar medic (combat sırasında kendini heal etmeni sağlar. eğer master doctor a kadar devam edersen saatte 300k filan kazanabilirsin) , scout (creature lari harvest edebilirsin sana para kazandırır) ve brawler yada marksman. combatta nasıl bir karakter istediğine bağlı yakın dövüş yani melee istiyosan brawler pistol rifle veya carbine kullanmak istiyosan marksman i seçiceksin.[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P) Rifleman - Swordsman Asmund of Eclipse (R.I.P) Doctor - Musican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Bu arada ırkında önemli.Irk dediğin sadece görünüş değil çünkü her ırkın farklı özellikleri var.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 MArksman al daha yeni baslarken kesfedersinde olayi boylkece[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Eğer savaşmak istiyorsan: Marksman,Scout,Medic veya Brawler,Scout,Medic Bu ikisinden birini seçeceksin :)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Marksman Brawler Then Commando[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 ben de commando yapmayı düşünüyordum ama diğer bir topicte arkadaşlar iyi değil dedi... yani şimdi sen de iyi diyorsun kafam karıştı...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar