Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Arkada$lar ßu oyunu oynuyan varmi icinizde Cdci de Gördüm 4 cd lik yeni ßir oyun zanledersem..[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Ewt oynadım ama açıkcası pek hoşuma gitmedi.Boşver sen Dune 2000'e devam et derim.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Grafik olarak Ondan Güzel Değilmi :-([signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 görüntüler böyle oyun sonuçta 2000 yılında çıkmıştı artık görüntüsü çok ahım şahım değil bize göre.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.Tearaway - MercenaryXayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Ama Dune 2000 Den coq daha gusel gozukuyor goruntulerı yarın alıcam bu oyunu...[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 2000 yılında dune 2000 çıktı bu yanlış hatırlamıyorsam 2002 de çıktı hiç oynamadım, bir gün çalışan cdsini bulursam sırf dune oyunu olduğu için oynayacağım dune rox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Ben buldum ve yarın alıcam i$allah Yakın ßi yerdeysen sanda Gönderebilirm 4 cd :)[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ben 2000 yada 2001 başı diye hatırlıyorum neyse, buyrun büyük bir ss ı daha [signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.Tearaway - MercenaryXayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Harikasin Hoja..Kopardin yaa ne bu süpermi$...Hemen almam lazm bu resimden sonra..[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ben dune 2 den aldığım zevki diğer dune oyunlarında alamadım, bu arada daha fazla ss için buraya tıklayabilirsiniz.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 dune 1 i hatirlayan var mi? amigada[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 oynamış olsam hatırlicamda ı ıh ne yazıkki oynamadım :([signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Hoş bir oyun özellikle Hakkonen (yada herneyse) camping i çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 06/12/2001 2001 in ortasında çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 çıkış yılına göre iyi grafikler, bunun devamı generals oldu ki sistem iyiyse seyrine doyum olmuyor bu oyun ne kadar kötü olursa olsun sırf sinemaları izlemek için bile alınır, bitirilir.. oynamadığıma pişmanım.şu an dolapta duran 4 cd yı çıkarıp yüklemiyorsam bilin ki sebebi bozuk olmalarıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 yaa biraz alakasız olacak ancak bu oyun eski bir oyun, belki bunun gibi başka bir eski oyunda vardır elinizde veya arşivinizde adı phantasma goria 2 acaba bu da dolabınızda arkalarda saklanmış olabilirmi ? :lol: gerçi bi 7-8 yıl oldu çıkalı galiba 96 başında çıkmıştı yanılmıyorsam :D ve 5 yıldır arıyorum bu oyunu elinizde varsa kopyalayıp yollarsanız fln acaip makbule geçer 3. cdsine gelmiştim en fazla sonra arkadaşıma verdim cdyi kırmış :hrr: o gün bugündür arıyorum oyunu[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Yahu bu oyun iy oyunmuş? Vallaha. Dubne 2'nin üzerine hiçbir yenilik getirmeyen (red alert 1 motoru dışında, ki o da 2000 yılında göre eskiydi) hatta götüren Dune2000'den çok daha iyi. Birimler sağlam ve birbirlerine göre olan avantaj ve dzavantajları daha belirgin, çeşitli, ırklar birbirinin kopyası değil grafikleri de zamanına göre mis. Tiberum wars çalıştıramayanlara bire bir. 4 CD'den 3 tanesi ise sadece ara sinematiklerle dolu, onları izlemek ayrı keyif, blidiğimiz westwood kalitesi Pek oynamadım ama ırkların campaignleri birbirlerine çok benziyo, bu kötü olmuş. Long live the Fighters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 zamanında bi oyun dergisinde, pcgamesmiydi neydi hatırlamıyorum, görmüştüm. iyiydi yahu. o zamana göre grafikleri de baya civcivliydi. civciv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 benımde az öcen aklıma geldi, cok kral olyundur, hatta c&c tarzınıne n ii oyunu, grafikleride cok hoştur hanı. guzel fikirler vardı oyunda, lon live the fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Yeni bir Dune oyunu gelirse ne kadar iyi olur [ i ş t e b u k a d a r ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar