soulberry Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ilginç bi olay yaşıyorum. kısaca özetleyeyim. bi insan var. bariz bi şekilde benden hoşlanıyo, ve gerçekten de bi şeyler yapmak istediğini belli ediyo. sürekli "bi gün içelim, gezelim, bi gün şunu yapalım, bi gün bunu yapalım.." vesaire gibi şeyler söylüyo. ben şimdi kendisine "yanlış anlama ama ben senden hoşlanmıyorum" demek istiyorum. ama bunu dediğimde şu cevabı alacağım kesinlikle kaçınılmaz; "sana asıldığımı falan mı sanıyosun yoksa? ne diyeyim ki daha ben?.." tam bi çıkmaz yani.. nasıl taktiktir bu arkadaş, göz göre göre asıl, sonra ben buna hayır cevabı vereceğim zaman "sana asıldığımı mı sanıyosun?" cevabı ver.. ve ben de birden herkesin kendinisine asıldığını sanan hatun konumuna düşeyim.. yok hani "oh herkes bana asılıyo, herkes bana bakıyo" diye dolanan biri de değilim. gayet silik bi insanım toplumda, soyut yaşıyorum. asosyal ve antisosyal, ikisideyim belki. düzelmeye çalışsam da zaten yapamam, yeterince özgüvensizlik var üstümde. bi de üstüne böyle ilginç sosyal çıkmazlara girince kendimi iyice garip hissediyorum. aslında bi başkası "arkadaşım lütfen s.ip gider misin? hoşlanmıyorum işte?" diyebilir. ama ben diyemem, detaycıyım. yapımdan kaynaklı biraz, ciddi ciddi elemanı kırmamayı düşünüyorum. tabi arada kendim heba oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 kasma rağat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bu kadar önemseme karşındakini, önce kendini düşün. eminim buna değmiyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ulan hiç bi yerleriniz biraz kalkık olmaz bunu demekte ne var bee yada hiçmi kıvrak zekaya sahip değilsinizde gelecek tepkiye geyikle karışık cevap veremiyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sen kızsan karsıdaki erkekse onlayken surekli eski sevgililerinden bahset,hangi oje bana yakısıyo mavi mi mor mu gibi benzer muhabbetler et,sac rengimi 1 ton actırdım yakısmıs mı veya sence de cocuk dogurmak modern toplumda kadını 2.sınıf bi uretim makinası statusune sokmuyo mu gibi seyler soyle hayatının askı olsan da kacar gider uzaklasır sen de kurtulursun sen erkeksen karsıdakı kızsa kadınlık gururuyla oyna ne bileyim mesela icmeye cıkın sonra aniden cek konus 2mizin de bildigi gercekleri birbirimizden saklamayalım benden hoslanıyosun ama ben senden hoslanmıyorum de pat diye,sonra bozuntuya vermeyip gulerse vodka icmis pavyon karısı gibi gulme de cek git bi daha aramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sen erkeksen karsıdaki de erkekse guclu kaslı erkekleri seviyorum ama sende yeterince seksapalite ve yuksek eforu kaldırcak kondusyon gormuyorum de,cok kıllısın da olabilir ya da benim asıl ilgimi ceken kamyon soforlerı diyebilirsin sen kızsan karsıdakı de kızsa bilemicem o konuda fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 soğutma ve nefret ettirme yoluna gitmeyi düşünüyorum. komik bi yöntem olsa da işe yarar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bi insanın senden soguması ve nefret etmesini istiyosan budala birisin bence,yanlıs anlama kotu niyetle soylemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Adama kız arkadaşlarından birini ayarla, hem garibana hayrın olur hem de senin peşini bırakır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 soulberry said: soğutma ve nefret ettirme yoluna gitmeyi düşünüyorum. komik bi yöntem olsa da işe yarar gibi. seven adam nefret etmez soğumaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Llama said: soulberry said: soğutma ve nefret ettirme yoluna gitmeyi düşünüyorum. komik bi yöntem olsa da işe yarar gibi. seven adam nefret etmez soğumaz.. ehehe 40 yıllık turk sineması jönü gibi konustun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 kibir hep lazım, hep söylerim, koyver gitsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 40 yıllık tecrube yokta 10 vardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Llama said: soulberry said: soğutma ve nefret ettirme yoluna gitmeyi düşünüyorum. komik bi yöntem olsa da işe yarar gibi. seven adam nefret etmez soğumaz.. Sen hiç kampüsün içinde ağda yapmamıs bir kızla karsılastın mı? (bi de üstüne kısa bi şort giyiyordu ama doğal yünden gerek yoktu aslında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bıyık var mıydı bıyık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 öyle karıya aşık olan öküz varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bıyık bırakmayı deneyebilirsin evet bak. ama gerçekten senden hoşlanıyorsa ve sen abi kusura bakma ama olmaz dedikten sonra, yeek yaa ben ne asılcakmışım sana diyorsa ondan adam olmaz zaten. önce hislerinin arkasında dursun dürzü. öyle biriyse çok üzüldüğüne değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Valla bilmiyorum öyle bi bağyana asık olabilicek kapasitede midesi olan var mıdır. Ve evet gırtlagındaki tüyler benim saçlarımdan daha uzundu ama bıyık yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 çocuk yanındayken geyir osur küfür et burnunu karıstır. 2 km den yakına yaklasmaz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kızın tamamen geleceğini söndüreceksiniz! sonra butch olup lezbiyen oluyorlar bak.. ama butch olunca çekiliği de kalmıyo.. böle erkek gibi bişi zaten.. neyse, vakit ayırma. başkalarıyla takıl veya "şunu yapalım" falan dediğinde işim var de.. bas git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 e arkadas takilin. Sonra teklif ederse ben seni arkadas gördüm hödö hödö dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 zatem kızların yegane yalanı "ama ben seni arkadas olarak sevdim öyle kalalim bik bik bik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kendini o kadar yaklastirmazsan sanirim cesareti kirilir karsindakinin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yanında çok afedersin osur bak bakalım bi daha bişiler içelim diyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar