Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi çıkmaz hakkında.

soulberry

Öne çıkan mesajlar

ilginç bi olay yaşıyorum. kısaca özetleyeyim.

bi insan var. bariz bi şekilde benden hoşlanıyo, ve gerçekten de bi şeyler yapmak istediğini belli ediyo. sürekli "bi gün içelim, gezelim, bi gün şunu yapalım, bi gün bunu yapalım.." vesaire gibi şeyler söylüyo.

ben şimdi kendisine "yanlış anlama ama ben senden hoşlanmıyorum" demek istiyorum. ama bunu dediğimde şu cevabı alacağım kesinlikle kaçınılmaz;

"sana asıldığımı falan mı sanıyosun yoksa? ne diyeyim ki daha ben?.."

tam bi çıkmaz yani.. nasıl taktiktir bu arkadaş, göz göre göre asıl, sonra ben buna hayır cevabı vereceğim zaman "sana asıldığımı mı sanıyosun?" cevabı ver.. ve ben de birden herkesin kendinisine asıldığını sanan hatun konumuna düşeyim..

yok hani "oh herkes bana asılıyo, herkes bana bakıyo" diye dolanan biri de değilim. gayet silik bi insanım toplumda, soyut yaşıyorum.

asosyal ve antisosyal, ikisideyim belki. düzelmeye çalışsam da zaten yapamam, yeterince özgüvensizlik var üstümde. bi de üstüne böyle ilginç sosyal çıkmazlara girince kendimi iyice garip hissediyorum.

aslında bi başkası "arkadaşım lütfen s.ip gider misin? hoşlanmıyorum işte?" diyebilir. ama ben diyemem, detaycıyım. yapımdan kaynaklı biraz, ciddi ciddi elemanı kırmamayı düşünüyorum. tabi arada kendim heba oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sen kızsan karsıdaki erkekse onlayken surekli eski sevgililerinden bahset,hangi oje bana yakısıyo mavi mi mor mu gibi benzer muhabbetler et,sac rengimi 1 ton actırdım yakısmıs mı veya sence de cocuk dogurmak modern toplumda kadını 2.sınıf bi uretim makinası statusune sokmuyo mu gibi seyler soyle hayatının askı olsan da kacar gider uzaklasır sen de kurtulursun

sen erkeksen karsıdakı kızsa kadınlık gururuyla oyna ne bileyim mesela icmeye cıkın sonra aniden cek konus 2mizin de bildigi gercekleri birbirimizden saklamayalım benden hoslanıyosun ama ben senden hoslanmıyorum de pat diye,sonra bozuntuya vermeyip gulerse vodka icmis pavyon karısı gibi gulme de cek git bi daha aramaz
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
soulberry said:
soğutma ve nefret ettirme yoluna gitmeyi düşünüyorum. komik bi yöntem olsa da işe yarar gibi.

seven adam nefret etmez soğumaz..

Sen hiç kampüsün içinde ağda yapmamıs bir kızla karsılastın mı? (bi de üstüne kısa bi şort giyiyordu ama doğal yünden gerek yoktu aslında)
Sosyal ağlarda paylaş

bıyık bırakmayı deneyebilirsin evet bak. ama gerçekten senden hoşlanıyorsa ve sen abi kusura bakma ama olmaz dedikten sonra, yeek yaa ben ne asılcakmışım sana diyorsa ondan adam olmaz zaten. önce hislerinin arkasında dursun dürzü. öyle biriyse çok üzüldüğüne değmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...