fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Tübitak ve İBB var beni ilgilendiren. Ne zaman yatar, bilen tecrübesi olan var mı? Bir de mesela tübitak falan toplu mu yatacak ilk seferde. gelen mektupta falan öyle yazıyor ama bazıları da hepsi değil sadece 1 aylık para yatıyor dedi. hangisi doğru? hem bu topicte burs olayları falan konuşulsun böyle, nasılsa burs tarihleri geçti burslarınızı paylaşmamazlık etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ibb 17 aralıkta mı ne vercekmiş sanırım bu aralar belge teslimleri vardı, teslim etmediysen eğer onu da hallet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ettim ettim. neyse ibb aralıkta veriyor. tübitak ocaka sarkmasa negzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 en erken ibb veriyor tübitak yılbaşından sonra verir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bi de tekfenden ses çıkmadı. ama açıklandı mı o bile belirsiz. bi bilgin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yok onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 tamam =) sağol topic kaldığı yerden devam edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 o zaman bi de ben soriim kyk yüksek lisans için kazananları ne zaman açıklıyor açıkladığında siteden yayınlayacak mı bir liste yoksa okulda fln mı bir liste asılı olucak=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 kyk lisanslar için okulda liste vardı bizde. yüksek lisans için de öyle olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 kyk 180 oluyormuş doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Tübitak 2 sene önce ilk sefer verirken Ocak'ta vermişti 3 aylık toptan. Ondan sonra her ay vermeye başladı. Ama her ilk burs alana mı toptan veriyorlar, yoksa o 2 sene önce yapılan bir şeydi de, sonradan her ay direkt vermeye mi başladılar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar