CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Fortranda not ortalaması hazırlamam lazım ödev olarak. Yardım edebilecek var mı? 5 ders var kredilerine göre final notlarını yazıyosun ve hesaplıyor. Böyle bi program yazmam lazım ama hiç anlamadım fortranı :S Eğer yardım edebilecek biri varsa daha ayrıntılı yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 abi link atıyorum bizim birinci sınıftaki mail grubundan,orada envai çeşidei var o programların.bakayım bi yaşıyor mu hala grup diye.. ama aklında olsun çok kolay fortran,biliğin düz ingilizce yani. http://groups.google.com/group/gecemakine bu grup linki sana yardımcı olabilir.ayrıntı verirsen yardımcı olabilirim sanırım birkaç dakika baktıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 doğru düzgün bi compiler bulabilsem yapıcaktımda bulamadım, neyse halledersin sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ben biliyorum p.m. den yardım edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 dipnot: boyle yardimlasma olaylarini (aksini baska bir sebepden secmediyseniz) ozel mesajla degil de konudan yapmak ileride arama yapanlara yardimci olacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Çok sağolun arkadaşlar yeni geldim sayılır. Geç oldu bu saatten sonra uğraştırmayayım kimseyi :) Bişeyler yaptım anladığım kadarıyla. Eksik kısımları kaldı. Daha birsürü ödevim olacak o zaman rahatsız ederim artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 birde http://www.koders.com/ burayı buldum. Güzel biyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar