forgiver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 neden iç yanak çeperlerinde çiğneme sonrasında uyuşukluğa yol açar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 nası ya yoh öle bişe, ben hastasıyım zeytinin yerken hicbişe olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 tuzdandır seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 zeytinin tuzu ve kalitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 tuzdur tuz epitel hücrelerin tuzu yiyince kafalarına plazmoliz olmuşlardır (suyunu verip büzülmek) mutsuz olmuşlardır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ucuz zeytinleri zamanından önce olgunlaştırmak için kostiğe yatırırlar havuzda. öyle bir zeytin çağrıştırdı bana. normalde 4-5 ay bekliyor yanılmıyorsam dinlendirme havuzunda tuzlu su içinde, kostikle 2 gün. hasata yakın zeytin stokları erimişken depoda, iyi para kazandırıyordu eskiden pazara erken çıkmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Tuzla alakalı olduğunu sanmıyorum , nadiren bazı zeytinlerde benimde başıma geldi bu. Ama kesinlikle aşırı tuzlu bir zeytin değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 yer yer kıymada da yaşanıyor bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar