Slat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 eyalet sistemi zaten. baskanin olayi baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 50 eyalet 1 baskent var, 2 eyalet haric diger kalan hepsinde, 1 oy dahi fazla alan taraf tum delegeleri aliyor. Diger 2 eyalette (Adlarini hatirlamiyorum) bizdeki meclis koltugu gibi delegeler paylastiriliyor ama cok ufak stateler bunlar. Sonra bu delegeler baskani seciyor. yani kisaca, 2004 secimlerinde oldugu gibi, toplam oy bi taraf yararina olsa dahi daha cok delege cikaran kazanmis oluyor baskanligi. Artik kesinlikle devrin gerisinde kalmis bir uygulama cunku eskisi gibi eyalet ozerkliginden bahsedemiyoruz pek, ama iste bi gelenekleri (tenks akila) var devam ettiriyorlar adamlar. Aha su an CNN'den aciklama yapildi, McCain'in danismanlarina gitmisler McCain'in kazanma sansi var mi sizce diye, hayir demis hepsi, bitti olay artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 gelenek gelenekci halleri hosuma gidiyo benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 207 - 135 orta amerika bitti gibi, kipkirmizi dogal olarak, hala da aciklanmamis bikac yer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 25 dakka once verdim ben o sonuclari ilke, geriden geliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Aga biz ciyenenciyiz, basit kanallarla gelme bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 3 kanaldan takip ediyorum ben. foxta mccain kazaniyo galiba ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 HAAHHAAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 lan adamlar ne sistem yapmis secim icin, ozendim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 olm bu hologrami studyoda bizim gordugumuz gibi goruyosa helal olsun lan star wars cagi baslamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yek yeaaa, televizyonun basinda oturanlar goruyo onu, anderson bosluga bakiyo, ama kameralarin hareketine gore sanki ordaymis gibi gozukmesi filan cok iyi. abi neyle cekiyolar adami, 360 derece kamerami var cevresinde, nabiyosun CNN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 abi comedy central'i ac inanilmaz ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 keşke sw gibi olsa ama cnn internationalda izliyorduk akşam, o hologramik hede ilk yapıldığı anda, kadın ben kameraya bakıyorum filan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 gg mccain insanlar cildirdi, avrupa ayakta, mccain down&die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bitti, OBAMA FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 batı yeni açıldı lam nereye bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ulan bu secime oy vermeye yetisemedim, ona uzuldum, epic secimde katkim olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 http://edition.cnn.com/2008/POLITICS/11/04/election.president/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 http://abcnews.go.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 http://www.justin.tv/cnnlive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 helal olsun. hayırlısı artık. yürü be obama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 knoxville said: batı yeni açıldı lam nereye bitti 63 oy lazimdi, bati acilinca 270i gecti, gerisine gerek kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kenyada bir senlik havasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 abi hhahah alaska'dakiler cocugu olmus gibi seviniyo da obama'nin kardesi acliktan surunuyo zavallilar sevindirik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 of alaska muhabbeti yapioduk ev arkadasimla alaska demisim, kenya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar