Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?25,3640159 Bunun üzerine yazıyorum, fotoğraf kasmıyorum. Gerekenler; - Çok büyük bir cezve veya minik bir sos tenceresi. - Margarin (Margarin kullandığım yegane yemektir) - Parmesan, rende, tercihen bol miktarda. - Istediğiniz soslar (ben louisina acı sosu kullanıyorum, ayarında koyunca efsane oluyor, çok çok az nar ekşisi de fena olmuyor doğrusu) - Sarımsak Çeşnisi (Knorr) Evet arkadaşlar, mısır'ın bulunduğu zımbırtı, teneke, adını unuttum, onu açıyorsunuz. Vakumsuzsa suyunu iyice döküyorsunuz, hiç su kalmıyor. Çok az miktarda margarin koyuyoruz kabımıza, sonra mısırları ekleyerek çeviriyoruz, harlı ateşten biraz daha az olursa iyi olur, çevirmeyi ihmal ederseniz bir garip olabilir, adam gibi çevirin. Derken sarımsaklı çeşniyi mısırların üstüne istediğimiz oranda koyuyoruz. Bence bol kullanın. Uyarı: SAKIN SIĞIR GİBİ MARGARİNİN ÜSTÜNE KOYMAYIN ÇEŞNİYİ, MISIRLARIN ÜZERİNE KOYUN! Parmesan ekliyoruz, sosları ekliyoruz, sonra tekrar parmesan ekliyoruz (bu benim olayım, şart değil.) Afiyetle yiyoruz. Repleri görelim beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Biz resimli seviyoruz. Görünce insanın karnı acıkıyor, yapası geliyor. Yok sana rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 resim olmasa da canım çekti, anlatışına gurban :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kaç dkda oluyor bunların hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 no foto no rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 konserve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 şimdi yapasım var da 200 g mısırı tencerede azıcık yağla pişirsem yanar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ya yanmıyorda kıtır kıtır oluyor o kıtırlıgı bi alamadım tam ortası pişmiyor hiç bi zaman o da mide ağrısı yapıyor :S bi çözsem onuda super olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 yaptım, gayet normal oldu. evde rende yoktu, löp diye atılan kaşardan hayır gelmiyor zaten. karabiberi de abartmışım, her yiyişte acılar içinde kıvrandım. ayrıa koçanından hart hurt diye kemirmek en zevklisi bence. karıştıracaksın habire, önce yağı eşit dağıtmak için 1 dk falan yarım-çeyrek ateşte karıştırdım sonra yarıma getirip 10-15 snde bir. eşit miktarda ısınmışlardı. yanmadı da ayrıca mısırın kendi suyu da çıktığı için, bir de evde rende yoksa salla nasılsa erir demeyin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 pul biber eklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 foto yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 forgiver said: no foto no rep +1 foto pls aga caps pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 canım cekti boff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 kıtır olayı icin bi tencereye su dolduruosunuz , kaynatıosunuz bu buhar buhar bürümmeye başlayınca , mısırlarınıızı margarin takviyesi ile başka bi tencere ile üzerine koyuyorsunuz (üst üste 2 tencere oluo yane ateşte) bölece direk doğal ortamında buhar ısısı ile yapılmış olüyür alttaki tavanın dibi ile ilgili problemlerde mesuliyet kabul etmiyorum ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Az miktarda soya, tabasco ve worcestershire sosları da çok efsane sonuçlar oluşturabiliyor, söylemedi demeyin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar