Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Beyin hücreleri öldüğünden hatırlayamıyor ama unuttuğu şeyler son olaylar sadece.Büyüyle silineni zaten kafaya dokunup dispel ediyor.Doktor indexle diğer ikisinin konuşmasını dinleyip anlatıyor.Öyle öğreniyor index üzülmesin diye de hatırlamış gibi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 touma'ya kimse bişey yapması geerktiğini söylemiyor ki? imagine breaker i doktor söylüyor orası belli değil magic kısmınıda styxin mektuptan öğreniyor birde indexin konuşmalarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Theghosthand said: Beyin hücreleri öldüğünden hatırlayamıyor ama unuttuğu şeyler son olaylar sadece.Büyüyle silineni zaten kafaya dokunup dispel ediyor.Doktor indexle diğer ikisinin konuşmasını dinleyip anlatıyor.Öyle öğreniyor index üzülmesin diye de hatırlamış gibi yapıyor. şimdi bi sorun var adam arkadaşlarını bile unutuyor (şu mc donald's gitikleri ikili). Imagine Breaker ismi ilk o hastanede ortaya çıkıyor. Birde Toumaya İnexin varlığından birileri bahsediyor. Knedi kendine çıkarmış olması iin çok fazla şey var. 3. bir kişi olma olasılığı fazla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 3. kişi yok ayrıca tüm hafızasını kaybediyor. O elimle dokundum dispell ettim olayı indexi endişelendirmemek için söylüyor. Imagine breaker i zaten tarif ediyorlar sonuçta gizli bişey değil. Büyü ve indexin genel durumunuda zaten mektuptan öğreniyor. Hafıza hiç yok adamda anan kim baban kim deseler tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Dragonfire doğru söylüyor ben karıştırdım. Hepsi gidiyordu hafızanın.Birazı kaldı diyor kalbimde:P http://img42.onemanga.com/mangas/00001502/000083572/36.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 yanlız mangada biraz daha farklı animede daha farklı. Mangada diğer magic userler biliyor bunun hafızasını kaybettiğini animede bilmyiorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 arcların yer değiştirmesindn olmuştur. veya olmamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Touma dies, Touma lies Şaka şaka Japonca bilen arkadaşları recuit etsinlerde hızlı gelsin bölümler ilgililere duyrulur. /saçma oldu japonca bilmeyeni neden recuit etsinler zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Misakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 İsterse raiden olsun o çocukları iyileştiremez.Duchende sorun kasta distrofin proteininin sentez edilememesinde.O çocuklar 20 yaşına gelmeden ölüyor.Çok dramatik bi tablosu var. Sanırım yazarın bir tanıdığı hasta ve çok etkilemiş onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 http://www.onemanga.com/To_Aru_Kagaku_no_Choudenjibou/ Bunu okuyacam zaman bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 11.bölüm baya güzeldi.Tansiyon gitgide yükseliyor bu anime gerçekten baya güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ana paralel seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Bu seride çok güzelmiş okudum 8 bölümüde. Günüm şenlendi. eve gidincede animelerimi izlerim oh. Gecede memoriesi bitiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Theghosthand said: http://www.onemanga.com/To_Aru_Kagaku_no_Choudenjibou/ Bunu okuyacam zaman bulursam. Of nasıl kaçırmışım bunu gözden. Railgun-tan spinoff <3 Ghosthand adres ver Imouto Call Service göndericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Spinoff harbiden muhteşem. Keşke ToumaXrailgun-tan üstüne biraz daha yoğunlaşsalar. Birde şeyi çok merak ediyorum. Acaba ana hikaye ile direk paralel mi gidicek yoksa sadece sağda solda bir iki rastlantısal karşılaşma / cameo ile yetinceklermi. Özellikle Touma'nın hafızasını kaybettikten sonra railgun-tan ile ilişkisi nasıl olucak çok merak ediyorum :> Baya baya güldüm yanlız bu mangada. Belkide railgun-tan ı çok sevdiğimden :> Chapter 3 - Page 21 http://img241.imageshack.us/img241/946/21zv5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 paralel gitcek gibi görünüyor birde toaru'yu okumadan çok bişey ifade etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Kablonet yüzünden 2 gündür netim kesikti.Şimdi ben de okuyayım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 3 koldan devam ediyor bunun mangası çok heycanlı yerde kaldı. acceletor ile kapışma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Toumaya fiziksel bi hasar verebilirse touma gg olur.Yok kan akışını ters çevireyim falan gibi fanteziye kaçarsa touma döver. Ayrıca Touma geleceği mi gördü?Eğer öyle bir yetenekle power up olursa güzel olur. http://img42.onemanga.com/mangas/00001502/000117452/12.jpg Touma with misaka harem(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Misakayı ağlatanı yakalamıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 of kissXsis deki "santa sister!" aklıma geldi bunu görünce brb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 off hatırlatma =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Süper gidiyorda... Animenin ismi Index ama indexi göremiyoruz... (görmek istiyormuyuz tartışılır) da eclipse daha hızlı çıkarsın ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar