axedice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Bugün arkadaşa yeni bilgisayar aldık. Evine gittiğinde eski bilgsayarının çalışan mouse unu ve yeni aldığı ps2 klavyeyi takmış. Bilgisayar klavye hatası vermeden açılmış, klavyede ışık yok, ne mouse ne de klavye çalışmıyor. Bilgisayarcıda makina kurulurken servisin mouse ve klavyesiyle hiç bi sorun çıkmamıştı. İlk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum nedendir?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Valla ben bilgisayarı ilk aldığım gün banada böyle bişey olmuştu. Klavye ve mouseta problem olabilir.Bence kökten çözüm yeni bi klavye ve mouse al. Hiç uğraşma yada tamir et elindekileri.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 morelini bozmiyim ama ben kalvye mouse yüzünden 2 ez boardımı yatım p3 boardıydı ve celeron 600 vardı üstünde bi aralar bilgisayarı çok topluyodum 15 günde bir dağıtıp topluyodum.en son klavyeyi taktım daha msdos ta hata verdi lavye yok diye bi mouse lavye girişlerine bi bak lavyem ısa devre yaptırıp yakmıştı.[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar