Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun progralamak için ne gerekir

mondain

Öne çıkan mesajlar

bence en başta kafa gerekir ama o da bende yoq işte
nasıl oyun yapcağına bağlı 2d cinsi hareketli bişiler dersen ayrıntıya girmeden flash ile yapabilirsin ama yoq olmaz dersen visual basic var.diğer türlü 3d oyunların coğunun kendine özgü motorları var.Mesela hf motorunun açık kaynak kodlarını b yerlerden bulup c++ ile bişiler yapabilirsin[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

Sosyal ağlarda paylaş

bence öncelikle harita tasarla hazır oyunlar için
sabrın yeterse mod tasarlamaya geçersin. bikaç grafik numarası falan öğren arada. scripting kaparsın biraz. ondan sonra hazır motorlarla ufak ufak bişeyler yapmayı denersin. bunlarla uğraşırken de bilen birileriyle irtibata geçmen gerekiyo.

ben ilk adımda takıldım ;)[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun programlamak için gerekenler:
Yetenek
Peygamber Sabrı
Bilgi (VC fln) (babalar gibi)
Boş vakit (bolca)
Şans
Para
Destek (yürrü koçum yaparsın sen tarzı.. a.k.a. GAZ)
Bide aklın fikrin olmaması lazım... Allah akıl fikir verdiyse hiç bu işe girmezsin. :)
*!Başarısızlık konusunda tecrübelidir*[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür.
- Ludvig Bauhaus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LevieMaxilack, 19 April 2003 17:37 tarihinde demiş ki:
dur bakayım bende çekeyim. adventure oyun yapıyodum yarıda kalmıştı bozulmuştum:([hline]LevieMaxilack®²ºº³ <----

Çalışmıyo ha ona göre hata war dio :)) gercekten de cok güzel program ama ben 2003 ü cekıyorum sakın dl etmeyin 1 mb kaldı[hline]Under The My Penis November General
I seek you=151227036

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...