Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wrath of the Lich King - İstanbul Toplaşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
etiler'de bulusuruz da sıra alamıyosak patlarız. isin ayrıntısını ogrenmemiz lazım. bulusma yapıyoruz tamam ama oyunu alamadan evine donen olacaksa siser bu is.
Mesaj tarihi:
Arabayı bırakacak yer bulursun abi, ara sokak dolu Etiler sonuçta. Olmadı son çare Akmerkez Otoparkı'na bırakırsın da, oranın otoparkında en son insanlar yürürken bile sağa sola sürtünüyordu, arabayı çizmeden parkedebilir misin bilemiyorum ^^
Mesaj tarihi:
Benim gördüğüm kadarıyla şu bir iki gün içinde hisarüstü ya da levent taraflarında olanlardan birisinin d&r a gidip sorması gerekiyor sıra alma mevzusunu. Tabi önce telefon açın, telefonda bilgi veriyorlarsa hiç kasmayın yani.

Ellerine ne kadar oyun geleceğini de öğrenirseniz iyi olur; eğer belli bir sayıdan fazlaysa sıra alma olayının da bi önemi kalmaz; akşam gider takılır alırsınız. Eğer sınırlı sayıdaysa sıra almak için birilerinin gönüllü olması gerekecek.
Mesaj tarihi:
çarşamba sabahı.
oraya birini gondermeden once bi kisinin 20 kisi icin numara alıp alamayacagını soralım. herkes oraya gelip tek tek ismini yazdırmak zorundaysa bulusamayız :)
Mesaj tarihi:
Sage said:
Etiler DNR'da isim yazma geyii yokmuş. Sabah 10da numara dağıtmaya başlıyorlarmış gece 12de de satıcaklarmış. Erken gidecek olursa benim için 2 numara alabilirse çok iyi olur ya :p.
Mesaj tarihi:
Sira olayi yoksa gelirim cidden, sabahin 10'unda kalkip gitmeye ciddi ciddi gotum yemez, dersten cikar aksama dogru burakla birlikte gelirim kuvvetle muhtemel.
Mesaj tarihi:
Ahahah cevabımı gece vereceğim axedice, çok sosyalim dışarı çıkıyorum şimdi.

Ya, arabayı alırsam gelirim sadece; onun dışında ters kalıyor baya. Bi de kendime güvenmiyorum gelirsem satın alırım oyunu die ahahaha
Mesaj tarihi:
axedice said:
Bide arda sen de gelsene lan. Çıkışta size gideriz, altına yatarım.

altına yatma deyince aklıma geldi. :P geçen arkadaş grubuyla buluşmamızda otantik te zaugna yı gördü axedice.zaugna bunla selamlaşçam diye üstümden geçti (arada oturduğum için) resmen :P
hadi tanımazsın bi kere gördün de tanımadığın adamı ne altına alıyon? :P
  • Yeni Oluştur...