axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Etilerde buluşacağımızı adım gibi bilmeme rağmen çaresizlik lobisi yapıyorum. Yoksa herşey belli aslında :P
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 etiler'de bulusuruz da sıra alamıyosak patlarız. isin ayrıntısını ogrenmemiz lazım. bulusma yapıyoruz tamam ama oyunu alamadan evine donen olacaksa siser bu is.
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Arabayı bırakacak yer bulursun abi, ara sokak dolu Etiler sonuçta. Olmadı son çare Akmerkez Otoparkı'na bırakırsın da, oranın otoparkında en son insanlar yürürken bile sağa sola sürtünüyordu, arabayı çizmeden parkedebilir misin bilemiyorum ^^
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Benim gördüğüm kadarıyla şu bir iki gün içinde hisarüstü ya da levent taraflarında olanlardan birisinin d&r a gidip sorması gerekiyor sıra alma mevzusunu. Tabi önce telefon açın, telefonda bilgi veriyorlarsa hiç kasmayın yani. Ellerine ne kadar oyun geleceğini de öğrenirseniz iyi olur; eğer belli bir sayıdan fazlaysa sıra alma olayının da bi önemi kalmaz; akşam gider takılır alırsınız. Eğer sınırlı sayıdaysa sıra almak için birilerinin gönüllü olması gerekecek.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Normalde de arabayı çizmeden parkedemediğim için o pek sorun olmaz. Da şimdi bize perşembe sabahı gidip ordan sıra vs. alabilecek bi adam lazım.
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Şimdi aradım Etiler D&R'ı, sıra veya isim yazdırma gibi bir muhabbet yok dediler. 1000 adet sipariş etmişler, "Herkese yetecek kadar var" dedi adam.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 çarşamba sabahı demek istedin sanrım?
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 çarşamba sabahı. oraya birini gondermeden once bi kisinin 20 kisi icin numara alıp alamayacagını soralım. herkes oraya gelip tek tek ismini yazdırmak zorundaysa bulusamayız :)
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Yokmuş abi sıra olayı, sıra alınacak olayı nereden çıkmıştı ki?
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 iyi o zaman abi gidelim bekleriz dukkanın onunde, 1000 tane varsa ellerinde biz de ona gore sıraya gececegimiz zamanı belirleriz :)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Tamam o zaman hiçbir sorun yok bence, çatır çatır istediğiniz saatte buluşup alırsınız. 1000 tane oyun da biterse harbi helal olsun.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Sage said: Etiler DNR'da isim yazma geyii yokmuş. Sabah 10da numara dağıtmaya başlıyorlarmış gece 12de de satıcaklarmış. Erken gidecek olursa benim için 2 numara alabilirse çok iyi olur ya :p.
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Ben de hiç sanmıyorum 1000 tane oyunun yetmeyeceğini de, gene de çok emin olamıyorum İstanbul'daki WoWcu potansiyelinden.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 istanbul'da 5 noktada satılıyor abi. ve cogu gece almaz eminim. 1000 yeter yani.
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 O zaman "Etiler'e hayatta gelmem" diyenler kimler, onları ikna etmek için lobi yapalım.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 O sage in dediği 10 akşam 10 mu acaba? Bide arda sen de gelsene lan. Çıkışta size gideriz, altına yatarım.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Sori, yapmak zorundaydım sdfsd.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Ahahaha abi öbür topikte de aynısı oldu bu herif bariz benden hoşlanıyor. Ardacım üzgünüm, seni sadece bi arkadaş olarak görüyorum.
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Sira olayi yoksa gelirim cidden, sabahin 10'unda kalkip gitmeye ciddi ciddi gotum yemez, dersten cikar aksama dogru burakla birlikte gelirim kuvvetle muhtemel.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Ahahah cevabımı gece vereceğim axedice, çok sosyalim dışarı çıkıyorum şimdi. Ya, arabayı alırsam gelirim sadece; onun dışında ters kalıyor baya. Bi de kendime güvenmiyorum gelirsem satın alırım oyunu die ahahaha
fenris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 axedice said: Bide arda sen de gelsene lan. Çıkışta size gideriz, altına yatarım. altına yatma deyince aklıma geldi. :P geçen arkadaş grubuyla buluşmamızda otantik te zaugna yı gördü axedice.zaugna bunla selamlaşçam diye üstümden geçti (arada oturduğum için) resmen :P hadi tanımazsın bi kere gördün de tanımadığın adamı ne altına alıyon? :P
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Var var. Buluşucaz. Saati falan belli değil ama 8-9 falan gibi olur heralde. Peki etilerde oturucak mekan var mı?
Öne çıkan mesajlar