Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES, NBA gibi oyunlarını rahat oynamak için ps2 gamepad converter...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

almayı düşünen var mı aceba bu edevatı? türkiyede yazıcıoğlunda bir dükkanda vardı o da satmış elinde kalmamış getirmicekmiş başka
tr'de nereden bulunur bilen var mı?

yoksa da yurt dışından ısmarlayacak kimse var mı ? olmadı beraber ısmarlarız[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

Ben koydum kafaya alacam. Sırf PES için deil zate. Diğer oyunları oynamak için. Olmazsa dışardan getirticem. Bu arada ümraniye deki yer getirememiş. Çok talep varmışmış kalmamış onun aldığı yerde. Bakalım bulabilirse 1 hafta içinde bulcak yoksa ben sipariş vercem internetten.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solonor, 04 December 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
ya bugun yazıcıogluna gittim adam 3-4 güne gelicek dedi. bence yine de bilindik yerden almakta yarar var.[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Don't Cause any Trouble.

hangi dükkan dedi aceba?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi türkiye'de satılan gene bu thread'de verilmiş linkteki gibimi bilmiorum. O linkteki çevirici leziz bişi. Her türlü özelliğini yansıtıo sana. Buna analog kontrollerin altındaki tuşlarda dahil. Bu arada arkadaşın tekide başka bişi iddia edio. PS2'nin görünüş olarak aynısı (analog kontroller dahil) ve direk PC için olan gamepad varmış görmüş arkadaşında. Aslında bu da olabilir ama bilmiorum hakkaten öyle bişi varmı.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

beraber ısmarlayalım ya

ayrıca tıpatıp aynısı var, logitech'in var ama türkiyede yok. tıpatıp aynı herşey ama start ve select tuşlarının yeri değişik. oyunlarda pause edene kadar kaza yapıyosun gol yiyosun falan :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...