sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 almayı düşünen var mı aceba bu edevatı? türkiyede yazıcıoğlunda bir dükkanda vardı o da satmış elinde kalmamış getirmicekmiş başka tr'de nereden bulunur bilen var mı? yoksa da yurt dışından ısmarlayacak kimse var mı ? olmadı beraber ısmarlarız[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Aynen. Banada lazm. Sadece playstation oyunları için deil herhalde bu :D Bi bulsam parası neyse veririz :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Fiyatı nedir acaba? Çok pahalıysa yeni bir gamepad almak daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 http://www.lik-sang.com/info.php?category=23&products_id=93[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 İlgilenioz ama daha bilipde nerde satıldığını söyleen çıkmadı :D Ben ümraniye'de araştırtıorum arkadaşa. Bakalım bulursa söylerim yerini.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Ümraniyede buldum. Ama denemeden reklamını yapmıcam satan yerin. Dün arkadaş sormuş. Bir saat önce bi tane satmış. Ondan sonrada bayaa soran olmuş. Adam "keşke 10 tane felan getirseymişim, hepsini satardım bugün" demiş :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 eğer 12$sa gerçekten ben de alıyım ya bi tane bulmuşken süper bişiy hep hayal ederdim böle bişiy. (abartıyomuş gibi oldu ama gerçek.)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 10 milyon civarı bişiymiş. Ama adam 15'e felan satar herhalde getirince. Gördü talebi çünkü. Şimdi arkadaşa söyledim pasajın ismini de alcak. Ben deneyip onaylarsam burdan reklamını yapacam pasajın ehehhe.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 www.antikoyun.com da vardı bir aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Ben koydum kafaya alacam. Sırf PES için deil zate. Diğer oyunları oynamak için. Olmazsa dışardan getirticem. Bu arada ümraniye deki yer getirememiş. Çok talep varmışmış kalmamış onun aldığı yerde. Bakalım bulabilirse 1 hafta içinde bulcak yoksa ben sipariş vercem internetten.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 catscratch haber ver de beraber ısmarlarız daha rahat olur...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ya bugun yazıcıogluna gittim adam 3-4 güne gelicek dedi. bence yine de bilindik yerden almakta yarar var.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: Solonor, 04 December 2003 19:26 tarihinde demiş ki: ya bugun yazıcıogluna gittim adam 3-4 güne gelicek dedi. bence yine de bilindik yerden almakta yarar var.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. hangi dükkan dedi aceba?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Şimdi türkiye'de satılan gene bu thread'de verilmiş linkteki gibimi bilmiorum. O linkteki çevirici leziz bişi. Her türlü özelliğini yansıtıo sana. Buna analog kontrollerin altındaki tuşlarda dahil. Bu arada arkadaşın tekide başka bişi iddia edio. PS2'nin görünüş olarak aynısı (analog kontroller dahil) ve direk PC için olan gamepad varmış görmüş arkadaşında. Aslında bu da olabilir ama bilmiorum hakkaten öyle bişi varmı.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 var da çoook dandik snopy marka iğrenç birşey hayatta almam.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Benim arkadaş tamamen görünüş olarakda aynısı diye iddia edio. Bende inanmadım gerçi de. En güzeli orginali tabi :D Ümraniyedeki arkadaşla bağlantımız kesildi o yüzden ümraniye işi yattı büük ihtimal webden ısmarlıcam. Play-asia 'dan.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 beraber ısmarlayalım ya ayrıca tıpatıp aynısı var, logitech'in var ama türkiyede yok. tıpatıp aynı herşey ama start ve select tuşlarının yeri değişik. oyunlarda pause edene kadar kaza yapıyosun gol yiyosun falan :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ismarlarız da nasıl olcak :D İkimizden biri iki tane ısmarlıcak sonra gelince diğeri gelip paray verip alcakmı :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ben de talibim o converter a alan, ismarlian biri nerden olduunu soolesin de ismarlialim biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 abi aldınız mı? sonuç?[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar