Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account ariyem


Netcafe

Öne çıkan mesajlar

benım jedıyı avrupa serverlardan bırıne en kalabalık olanına transfer ettırdıydım 1 kac ay once kendısı elder jedı olup ılk gunden berı var olan acc oldugu ıcın tum vetran hedıyelerı mevcuttur. sunrıder destıny lava bane bnar sac. bla bla olup yenı sıstem questlerede basladıydım 5 gen saberıda var 1 handed. elder robe uda falanda var.

dusunuyosan bı teklıf at bana, pek acc satma huyum yok ama acc bende oldukca dayanamayıp saber sallıcam dıe soe ye para odemekten kurtulurum belkı.

not : yalnız maın char hala eclıpsede duruyor gercı hos butun degerlı seylerı ve uzerınde kalan parası neyse onuda gecırmıstım transfer esnaında ıste barc av21 jetpack bı suru bılımum seyde var hee at rt de var at st, yodanın son fılmde oturdugu ucan koltugndan tut da lava skıflere bla blalara kadar acc mustafar satın alınmıstı sona nge geldıgınde expansıon uzerıne ılk bır ayda parayı gerı odeyecegız dedıklerı ıcın gerı ıade ettım ancak tum mustafar malzemelerının durması yanında mustafara gıdıp oradakı herseyı yapabılıyorum expansıonu ıade etmeme ragmen. kısaca mustafar bedavaya gelmıs oldu soe sayesınde. son transferden sonrada mustafara gıdebıldım ve her seyı yapabıldım. transfer esnesında bı resourceları getırememıstım eskı gusel malzemelerı ama dedıgım gıbı ıcındekı her turlu degerlı olan sey gectı bu arada saber server cap ında dmg a sahıp. hos o ara yenı krıstaller geldıydı sanırım 22 25 gıbı dmglı onların kasılıp bıraz daha dmg ı yukseltılebılır keza benımkıler eskı maks lı krıstallerdı 18 19 lardan yanı. bu arada server transferden dolayı tum krıstallerın cond full olarak bu taraf gecmıstı sunrıder lava bla bla...

dedıgım gıbı ılgılenen olursa mesaj atsın pmden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...