Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 sevgili dostlarim 2. Bi acc ariyorum herhangi bid serverda olabilir ama chimera tercih edilir Bu arada ben anron / zanakdorufen unutanlar icinn [email protected] msn
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Olm arklar fln var karim cartum curtim fln takiliyorum oyle iste... Eeee yokmu account ya??
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 asdfasdasd sırlarımızı açıklama lan :D
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 sdsdsfas ben elder jedi buldum bedava lan :D
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bnm accounta verdigim emek yeter be ne elder jedi yi =p o degil de sen su yeni jedi robe dan alabildin mi ??
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 aldim jedi ile ilgili ne varsa var bende bi sunrider bulamiyorum :S
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 oyle elder jedi diye gider alırsan bulamazsın =) herkes benim gibi degildi sonucta =)) bu saatten sonra sunriders bulmak imkansız gibi birseydir sanırım
tunch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 sunrider yeşil olan mıydı kırmızı olan mıydı? :)
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Yeşil mavi karışımı. cu gelmeden önce Köy questinde verilmişti. Banes heart necrosis den loot düşüyordu. Hatırladığım. Banes Heart dan iyi para yapmıştık Aceh le. tanesini 15 milyondan satardık. Sonraları 8 milyona düştü ama yineden iyi para ederdi.
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 benım jedıyı avrupa serverlardan bırıne en kalabalık olanına transfer ettırdıydım 1 kac ay once kendısı elder jedı olup ılk gunden berı var olan acc oldugu ıcın tum vetran hedıyelerı mevcuttur. sunrıder destıny lava bane bnar sac. bla bla olup yenı sıstem questlerede basladıydım 5 gen saberıda var 1 handed. elder robe uda falanda var. dusunuyosan bı teklıf at bana, pek acc satma huyum yok ama acc bende oldukca dayanamayıp saber sallıcam dıe soe ye para odemekten kurtulurum belkı. not : yalnız maın char hala eclıpsede duruyor gercı hos butun degerlı seylerı ve uzerınde kalan parası neyse onuda gecırmıstım transfer esnaında ıste barc av21 jetpack bı suru bılımum seyde var hee at rt de var at st, yodanın son fılmde oturdugu ucan koltugndan tut da lava skıflere bla blalara kadar acc mustafar satın alınmıstı sona nge geldıgınde expansıon uzerıne ılk bır ayda parayı gerı odeyecegız dedıklerı ıcın gerı ıade ettım ancak tum mustafar malzemelerının durması yanında mustafara gıdıp oradakı herseyı yapabılıyorum expansıonu ıade etmeme ragmen. kısaca mustafar bedavaya gelmıs oldu soe sayesınde. son transferden sonrada mustafara gıdebıldım ve her seyı yapabıldım. transfer esnesında bı resourceları getırememıstım eskı gusel malzemelerı ama dedıgım gıbı ıcındekı her turlu degerlı olan sey gectı bu arada saber server cap ında dmg a sahıp. hos o ara yenı krıstaller geldıydı sanırım 22 25 gıbı dmglı onların kasılıp bıraz daha dmg ı yukseltılebılır keza benımkıler eskı maks lı krıstallerdı 18 19 lardan yanı. bu arada server transferden dolayı tum krıstallerın cond full olarak bu taraf gecmıstı sunrıder lava bla bla... dedıgım gıbı ılgılenen olursa mesaj atsın pmden.
mirally Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Account bulmakta problem yok, problem o account için ne kadar ödemeyi göze aldığınla alakalı.. :) PM at bakalım... :P
veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Swg acc mı istiyorsun username ve passwordu hatta secret q & answer hepsini vereyim istersen nasılsa artık oynamıyorum zaten charıda 2M( oyundaki para ) e almıştım
Efsun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 oy oy mirally eclips miydi server iyi bi silah ustasıydı. Frf live for ever :)
Sparda Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Beyler swg'yi 1 ay boyunca bedava yapmışlar, hesaplar açık şu an karaterini görmek ve yeniliklerden haberdar olmak isteyenler girebilir, bilginize..!
Öne çıkan mesajlar