0ne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 2 tane kalkmayan program var elimde ve unins000.msg ve unins000.dat dosyası bulunamadı hatası veriyo.Ne yapabilirim,halen araştırıyorum nette ama ele avuca gelir bi sonuca ulaşamadım. Sanırım CCleaner dan kaynaklanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Uninstall işlerinde yardımcı olan programlar var. Uninstall Tool diye bir shareware buldum mesela. Hiç kullanmadım o yüzden tavsiye edebileceğim bir program yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 revo uninstaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 2 side fayda etmedi.4 gün öncesine geri yükleme yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 benim bildiğim bu yardımcı uninstall programlarını o kaldırmak istediğin programı kurmadan önce kurman gerekiyo ki loglasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 InstallShield uninstaller hede hodo dosyalari galiba o bulunamadi dedikleri, ondan sakatlik cikmis olma ihtimali var, sys restore kurtarmis allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar