0ne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 2 tane kalkmayan program var elimde ve unins000.msg ve unins000.dat dosyası bulunamadı hatası veriyo.Ne yapabilirim,halen araştırıyorum nette ama ele avuca gelir bi sonuca ulaşamadım. Sanırım CCleaner dan kaynaklanıyo.
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Uninstall işlerinde yardımcı olan programlar var. Uninstall Tool diye bir shareware buldum mesela. Hiç kullanmadım o yüzden tavsiye edebileceğim bir program yok.
0ne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 2 side fayda etmedi.4 gün öncesine geri yükleme yaptım.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 benim bildiğim bu yardımcı uninstall programlarını o kaldırmak istediğin programı kurmadan önce kurman gerekiyo ki loglasın..
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 InstallShield uninstaller hede hodo dosyalari galiba o bulunamadi dedikleri, ondan sakatlik cikmis olma ihtimali var, sys restore kurtarmis allahtan.
Öne çıkan mesajlar